Social

Salvezi o viață cu fiecare cheesecake. O felie ajută educația unui copil  cu cancer.

Miercuri, 7 august, de la 10:00 - 20:00, te așteptăm într-o călătorie la The Cheesecake House unde fiecare felie de cheesecake va ajuta educația a 100 de copii cu boli grave de la Asociația Păsări.

Salvează o viață și ajută la educația unui copil cu cancer, cumpărând o felie de cheesecake|Foto: Asociația Păsări/Facebook Salvează o viață și ajută la educația unui copil cu cancer, cumpărând o felie de cheesecake|Foto: Asociația Păsări/Facebook

 

 


Ideea primei felii a pornit în 2017, de la gustul consacrat de cheesecake american, bazat pe cremă de brânză, lucru care pe atunci nu era de găsit prin tară. De la prima rețetă împrumutată de pe Pinterest și perfecționată în bucătăria de acasă timp de 6 luni, până la cele peste 60 de sortimente proprii de cheesecake concepute în laboratorul nostru a fost un drum lung care a trecut repede, compus din 2 locații, o fabrică, zeci de angajați și titlul de Furnizori oficiali ai Casei Regale a României.

Asociația Păsări își propune să sprijine timp de un an educația a 100 de copii din România, diagnosticați cu o boală gravă. Din ianuarie 2024, oferă lunar 100 de burse în valoare de 10.000 euro, necesare familiilor acestora pentru orele suplimentare, ședințelor de terapie și materialelor didactice, fără de care acești copii nu ar putea să își atingă potențialul. O șansă la educație și pentru copiii care, din cauza spitalizărilor îndelungate, au fost nevoiți să întrerupă o perioadă școala.


,,Investind în copii, în sănătatea și în educația lor, investim în generația care va schimbă România. Cred că este suficientă iubire în țara asta și în oamenii ei, cât să ne inspirăm unii pe alții, să ne învingem frică, să rămânem, să visăm, să credem și să ajutăm la schimbare. Cu tot greul și anul acesta comunitatea ne-a răspuns cu empatie.” Vlad Pop, Explorator Asociația Păsări.

Parteneri media: Radio România Cluj, Impuls Radio, Radio România Actualități, Radio Florești, Cluj Life, Zile și Nopți Cluj-Napoca, E fain la Cluj, Media9, Monitorul de Cluj, Ziarul Făclia, Cluj Today, Via Cluj Tv, Cluj Capitală, Cluj24, Discover Cluj, Buletin de Mănăștur.


Miercuri, 7 august 
10:00 - 20:00
The Cheesecake House
str. Samuil Micu 7, Cluj-Napoca, România.
www.thecheesecakehouse.ro 
www.asociatiapasari.ro
Campanie socială

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Salvează o viață și ajută la educația unui copil, cumpărând o cafea

abonare newsletter