Social

Zeci de cupluri clujene, premiate pentru 50 de ani de căsătorie neîntreruptă

Zeci de cupluri clujene au fost premiate cu ocazia „Nunții de Aur”.

Zeci de cupluri clujene, premiate pentru 50 de ani de căsătorie neîntreruptă | Foto: Emil Boc - Facebook Zeci de cupluri clujene, premiate pentru 50 de ani de căsătorie neîntreruptă | Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, a premiat, marţi, 30 iulie, 40 de cupluri pentru o căsnicie neîntreruptă timp de 50 de ani.

 


La Casino, în Parcul Central, a avut loc o ceremonie dedicată acestor cupluri.

„Am avut plăcerea de a premia 40 cupluri cu ocazia celebrării a 50 ani de căsătorie. La Cluj-Napoca, «Nunta de aur» reprezintă momentul în care cei mai tineri vin în fața seniorilor pentru a le mulțumi pentru ceea ce au clădit în toți acești ani și pentru toate învățăturile pe care le lasă moștenire. Evenimentele prin care marcăm acest moment important au devenit o tradiție pentru comunitatea noastră și este, de fiecare dată, o plăcere să reprezint clujenii în acest cadru”, a transmis Emil Boc, pe pagina sa de Facebook. 


Pentru a beneficia în 2024 de premiul oferit de municipalitate, cuplurile trebuie să depună o cerere online care poate fi completată direct din website-ul primăriei. Cererea poate fi trimisă și pe adresa de email registratura@primariaclujnapoca.ro sau depusă fizic la unul dintre ghișeele primăriei, în zona centrală sau în cartiere.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Peste 600 de cupluri clujene au fost premiate pentru „Nunta de Aur” în 2023

Ultimele Stiri
abonare newsletter