Social

Walking Month 2024. Pași împreună pentru a susține cauza copiilor care au nevoie de terapie de specialitate.

O nouă ediție a proiectului Walking Month pentru a susține cauza copiilor neurodivergenți. „Să facem împreună pași spre un viitor mai bun pentru ei și vom rescrie povestea unor vieți”, arată organizatorii.

Walking Month 2024. Pași împreună pentru a susține cauza copiilor care au nevoie de terapie de specialitate|Foto: pixabay.com Walking Month 2024. Pași împreună pentru a susține cauza copiilor care au nevoie de terapie de specialitate|Foto: pixabay.com

 

 


Walking Month revine în acest an cu o nouă ediție, dedicată copiilor neurodivergenți, cu tulburări de spectru autist sau sindrom Down, care au nevoie de terapie de specialitate.

„Pașii noștri sunt pasul lor înainte: hai în Walking Month 2024!


În septembrie 2024, concursul revine pentru a susține cauza copiilor neurodivergenți, respectiv cu tulburări de spectru autist sau sindrom Down, care au nevoie de terapie de specialitate în momente cheie ale dezvoltării lor pentru a reuși să își atingă potențialul. 

CITEȘTE ȘI: 
Peste 580.000 de lei, la Walking Month, pentru construcția primului parc de joacă incluziv din Cluj-Napoca

Costul acestei terapii este mult peste ceea ce statul decontează, iar lipsa unor forme de sprijin personalizate la timpul potrivit îi poate afecta pe viață pe acești copii.
Te invităm să facem împreună pași spre un viitor mai bun pentru ei. Revino în comunitatea Walking Month și în 2024, alături de prieteni sau colegii de muncă, și vom rescrie povestea unor vieți”, transmit organizatorii. 


Calendarul concursului

Înscrieri
19 august – 20 septembrie 2024
Concursul „WALKING MONTH"
23 septembrie – 22 octombrie 2024
Ce poți face până atunci?
Anunță-ți prietenii că ai nevoie de ei în echipa ta, ca să fiți luni în 19 august primii la linia de start!
Vorbește cu colegii de la muncă, poate vă faceți o echipă pentru Cupa Companiilor.
Antrenează-te vara, ca să fii în formă din septembrie!

Mai multe detalii despre cauza Walking Month 2024 pot fi găsite pe site, unde vor fi publicate și informații despre pachetele de participare și premiile puse în joc. 


„Așa că asigură-te că rămâi conectat cu noi, să te putem ține la curent: adaugă adresa contact[]walkingmonth.ro în agenda ta și urmărește pagina Walking Month pe Facebook pentru noutăți!”, îndeamnă organizatorii. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Walking Month. Să facem milioane de pași pentru primul loc de joacă incluziv din oraș!

Ultimele Stiri
abonare newsletter