Social

Elevii clujeni, invitaţi în weekend la şcoală pentru a face mişcare. Continuă programul „Fugi în curtea școlii”.

Programul „Fugi în curtea școlii” continuă la Cluj-Napoca. Săptămâna aceasta copiii sunt invitaţi în curțile Școlii gimnaziale ,,Nicolae Titulescu” și Colegiului Naţional ,,Gheorghe Şincai” pentru a participa la activități sportive.

Continuă programul „Fugi în curtea școlii”, la Cluj-Napoca | Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook Continuă programul „Fugi în curtea școlii”, la Cluj-Napoca | Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Săptămâna aceasta copiii sunt invitaţi în curțile Școlii gimnaziale „Nicolae Titulescu” și Colegiului Naţional „Gheorghe Şincai” pentru a participa la activități dinamice, precum atletism, baschet, handbal, fotbal, tenis, volei. De asemenea, sunt invitaţi şi la activităţi cu jocuri din copilărie, precum rațele și vânătorii, leapșa sau șotron.

 


„Mișcare și distracție în curțile școlilor. Toți copiii sunt așteptați la mișcare”, au transmis reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca. 

CITEŞTE ŞI
Primarul Emil Boc, apel la sport, din curtea școlii: „Cea mai ieftină investiție în sănătatea noastră”

Programul „Fugi în curtea școlii” pentru weekendul 5-6 octombrie:
- Sâmbătă, 5 octombrie - Școala gimnazială „Nicolae Titulescu”
- Duminică, 6 octombrie – Colegiul Naţional „Gheorghe Şincai”


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Primarul Clujului, îndemn la mișcare: „Nu este despre competiție, ci despre un stil de viață sănătos”. În cât timp a alergat Emil Boc 6 km.

Emil Boc, la finalul Crosului Supereroilor: „Faceți mișcare în fiecare zi!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter