Social

Arhiepiscopia Clujului a strâns 1,3 milioane de lei pentru persoanele afectate de inundații: „Nu vom înceta să ne rugăm pentru sănătatea celor aflaţi în încercare”

Arhiepiscopia Clujului a strâns 1,3 milioane de lei, bani care sunt destinaţi celor afectaţi de inundaţiile din ultima vreme.

Arhiepiscopia Clujului a strâns 1,3 milioane de lei, bani care sunt destinaţi celor afectaţi de inundaţiile din ultima vreme | Foto: ISU Cluj Arhiepiscopia Clujului a strâns 1,3 milioane de lei, bani care sunt destinaţi celor afectaţi de inundaţiile din ultima vreme | Foto: ISU Cluj

 

 


Arhiepiscopia Clujului a strâns 1,3 milioane de lei, bani care sunt destinaţi celor afectaţi de inundaţiile din ultima vreme.

 


„În urma apelului la rugăciune, solidaritate şi compasiune creştină, adresat preoţilor şi credincioşilor de către Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Andrei, în toate unităţile de cult (parohii şi mănăstiri) din cuprinsul eparhiei a fost organizată o colectă în sprijinul semenilor noştri afectaţi de inundaţiile care s-au abătut în răsăritul României. Colecta se cifrează la suma totală de 1.300.000 lei, din care 900.000 lei au fost viraţi în contul Arhiepiscopiei Dunării de Jos, iar 400.000 lei în contul Episcopiei Huşilor, în vederea ajutorării sinistraţilor”, se arată într-un comunicat trimis, joi, de Arhiepiscopia Clujului.

Potrivit sursei citate, mitropolitul Andrei Andreicuţ, în numele tuturor celor care vor beneficia de acest ajutor, le mulţumeşte protopopilor, preoţilor şi credincioşilor, cu părintească binecuvântare.


„Nu vom înceta să ne rugăm pentru sănătatea celor aflaţi în încercare, dar şi pentru odihna sufletelor şi pentru mângâierea familiilor care i-au pierdut pe cei dragi în această tragedie”, se mai arată în comunicatul Arhiepiscopiei Clujului.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Patriarhia Română îndeamnă la rugăciuni care să ne apere de inundații. Clopotele „vor bate pentru dispersarea norilor”

Pompierii clujeni, în sprijinul localnicilor din Galați, afectați de viituri. Acțiuni în teren pentru curățarea gospodăriilor, îndepărtarea aluviunilor și refacerea drumurilor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter