Social

Strigăt de ajutor! O fetiță din Cluj rănită într-un accident are nevoie URGENT de sânge.

Julia Deceanu, o fetiță în vârstă de 13 ani are nevoie urgentă de sânge. A fost lovită de o mașină și este în stare critică la spital.

Julia Deceanu, o fetiță în vârstă de 13 ani din Cluj, are nevoie urgentă de sânge | Foto: Farkas Atila - Facebook Julia Deceanu, o fetiță în vârstă de 13 ani din Cluj, are nevoie urgentă de sânge | Foto: Farkas Atila - Facebook

 

 


Julia Deceanu, o fetiță în vârstă de 13 ani din Cluj, are nevoie urgentă de sânge. 

 


A fost lovită de o mașină și este în stare critică la Spitalul de Neurochirurgie din Cluj.

Orice tip de sânge se poate dona pentru Julia, care e internată la Spitalul Clinic Județean, la Clinica de Neurochirurgie. Cei care pot dona o pot face la Centrul Regional De Transfuzie Cluj, str. Nicolae Bălcescu nr. 18, Cluj Napoca, de luni până vineri între orele 7:30-13:30.


„A suferit un accident grav de circulație, fiind în comă indusă internată la neurochirurgie în Cluj Napoca. De mâine ar avea nevoie de sânge, fapt pentru care vă adresez rugămintea să dați share acestui mesaj pe grupurile de coordonare pe care le administrați pentru a veni cu o «picătură» de ajutor fetiței în vârsta de 13 ani.
Datele pentru donare: Julia Letiția Deceanu, 13 ani , internată la Spital Clinic Județean Cluj, Secția Clinica de Neurochirurgie
Are grupa sanguină AB 4 neg , dar se poate dona cu orice grupă sanguină”, se arată în mesajul transmis pe un grup de Facebook.

Orice tip de sânge se poate dona pentru Julia, care e internată la Spitalul Clinic Județean, Secția Clinica De Neurochirurgie. Cei care pot dona o pot face la Centrul Regional De Transfuzie Cluj, str. Nicolae Bălcescu nr. 18, Cluj Napoca, de luni până vineri între orele 7.30-13.30.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Nevoie urgentă de sânge la Cluj! Donatorii sunt chemați să facă o faptă bună.

Mașină răsturnată pe un câmp, în Izvoru Crișului. Doi militari au sărit în ajutorul răniților până la sosirea echipajului SMURD. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter