Sport

Dan Petrescu s-a enervat înaintea meciului cu UTA Arad: „Eu sunt un băiat respectuos, dar totul are o limită”

Luni seară, CFR Cluj se va întâlni cu echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a 13-a din Liga 1. Dan Petrescu, tehnicianul echipei, a răbufnit în timpul unei conferințe de presă premergătoare partidei.

Dan Petrescu, tehnicianul echipei, a răbufnit în timpul unei conferință de presă premergătoare partidei/ Foto: captură ecran YouTube  CFR 1907 Official Dan Petrescu, tehnicianul echipei, a răbufnit în timpul unei conferință de presă premergătoare partidei/ Foto: captură ecran YouTube CFR 1907 Official

 

 


Dan Petrescu, antrenorul Campioanei României, a răbufnit în timpul unei conferință de presă atunci când a fost chestionat dacă ar fi mulțumit cu o victorie la diferență minimă de scor, așa cum ardelenii au obișnuit în ultimele sezoane.

 


„Bursucul” a fost deranjat de întrebarea primită și a anunțat că își dorește o victorie cu 7-0 în jocul de la Arad.

UTA la ea acasă e o echipă diferită faţă de deplasare, are 3 victorii acasă şi doar o victorie în deplasare. Noi vom suferi în această lună, clar. E greu să joci din 3 în 3 zile (1-0 e destul cu UTA? – n.red. ) Ce întrebare e asta, nu sunt prea bine, nu mă mai întreba de astea. 7-0 vreau să batem!


Cu 7-0 sunt mulţumit! Pui întrebări ca să faci polemică. Eu sunt un băiat respectuos, dar totul are o limită! De acum nici nu mai răspund la întrebările astea. Dacâ bat cu 1-0, ce să facem? Vrei să pierd cu 1-0?”, a transmis Dan Petrescu.

 

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu: „Pentru mine, victoria CFR Cluj cu Slavia Praga este o jumătate de minune”

CFR Cluj a obținut o victorie la Praga, în Europa Conference League. 0-1 cu Slavia

Dan Petrescu, neliniștit înainte de meciul CFR Cluj-Slavia Praga: „Când dai 40 de goluri în 9 meciuri înseamnă forţă”

Ultimele Stiri
abonare newsletter