Sport

Rugbiştii au ieşit la deszăpezire

<p><img src="documente/stories/2012/02_februarie/16/12 rugbystii la deszapezire.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Şapte sportivi şi doi oficiali ai echipei de rugby din cadrul CS Universitatea au pus umărul ieri la deszăpezirea unui parc din centrului oraşului.</p>

Ioan Teodorescu, Marcel Borobei, Eduard Ciaparii, Cristian Duca, Alexandru Abageru, Alin Miclăus şi veteranul Vasile Cerceş sunt rugbyştii Universităţii Cluj care au participat, împreună cu antrenorul secund Bogdan Voicu şi vicepreşedintele secţiei, Marcu Valtar, la deszăpezirea aleilor din parcul din spatele Teatrului Naţional Cluj-Napoca.

Iniţiativa a venit din partea CS Universitatea şi a fost bine primită de cei de la Primărie, care i-au servit pe jucători cu ceai cald în timpul acţiunii de deszăpezire. „Au fost prezenţi sportivii care nu au făcut deplasarea în cantonamentul din Poiana Braşov. Sportivii au răspuns bine la această acţiune şi ne bucurăm că putem ajuta comunitatea, care şi pe viitor se poate baza pe forţa coeziunii grupului“, a declarat Bogdan Voicu, antrenorul secund al rugbyştilor.

„Echipa de rugby face un antrenament specific de forţă, în folosul comunităţii. Rugby-ul este un sport în care forţa şi rezistenţa sunt foarte importante“, a declarat şi Marcu Valtar, vicepreşedintele secţiei de rugby din cadrul CS Universitatea.

24 dintre rugbyştii universitari se află începând de ieri la Poiana Braşov, unde efectuează un stagiu de pregătire care va dura până în 25 februarie. Sportivii sunt însoţiţi de antrenorul principal Neculai Nichitean.

abonare newsletter