Sport

Doi clujeni au obținut medalii de aur și argint la Jocurile Mondiale Special Olympics de la Berlin. Proba câștigată, 30 de metri role

România a participat în acest an la Jocurile Mondiale Special Olympics de la Berlin, iar printre sportivi s-au aflat și doi clujeni care au cucerit aurul și argintul la proba de 30 de metri role.

Mihai Arsenie și Corina Câmpeanu/ Foto: Special Olympics Romania - Facebook (Fotograf: Alina Cojocaru Photography) Mihai Arsenie și Corina Câmpeanu/ Foto: Special Olympics Romania - Facebook (Fotograf: Alina Cojocaru Photography)

 

 


Mihai Arsenie și Corina Câmpeanu au pus România pe podium la Jocurile Mondiale Special Olympics de la Berlin.

 


Cei doi au obținut cei mai buni timp la proba de 30 de metri role, obținând medalia de aur și medalia de argint.

„UN NOU SUCCES TeamRomania la Jocurile Mondiale Special Olympics de la Berlin!
 AUR la cursa de 30m ROLE - MIHAI ARSENIE din Cluj-Napoca
ARGINT la cursa de 30m ROLE - CORINA CÂMPEANU din Cluj-Napoca
CLUJUL PUNE PE ROLE BUCURIA COMPETIȚIEI MONDIALE!
Felicitări tuturor membrilor echipei de role Special Olympics Romania, care ne-au reprezentat cu mândrie la Special Olympics World Games Berlin 2023!”, au transmis cei de la Special Olympics Romania.


Jocurile Mondiale Special Olympics au loc în perioada 17-25 iunie la Berlin, capitala Germaniei, la eveniment fiind prezenți mii de atleți cu dizabilități intelectuale care concurează împreună la 26 de discipline sportive.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cât de pregătiți suntem să-i acceptăm pe cei cu Sindromul Down? O zi văzută prin ochii celor care îi ajută. REPORTAJ VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter