Sport

Karlo Muhar de la CFR Cluj, cel mai bun jucător din Conference League la cele mai multe tackling-uri reușite

Karlo Muhar, mijlocașul croat al echipei CFR Cluj a încheiat pe prima poziție unul dintre clasamentele individuale ale sezonului trecut din Conference League.

Karlo Muhar, CFR Cluj - Sepsi OSK 2-1, 17 octombrie 2022 / Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ Karlo Muhar, CFR Cluj - Sepsi OSK 2-1, 17 octombrie 2022 / Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

 

 


CFR Cluj a terminat pe locul doi grupa G, în fața celor de la Slavia Praga și Ballkani, iar câștigătoarea a fost Sivasspor. 

 


În play-off-ul competiției, echipa antrenată de fostul antrenor Dan Petrescu a dat peste Lazio, care a reușit să treacă mai departe, scor 1-0 la general

Mijlocașul croat Karlo Muhar, a impresionat atât în faza defensivă, cât și prin ofensivă.


Reprezentanții UEFA Conference League au postat pe rețelele de socializare un top al celor mai multe tackling-uri reușite, iar jucătorul de la CFR Cluj a ajuns pe prima poziție.

„Karlo Muhar = cele mai multe tack-uri făcute în sezonul 22/23”, au scris cei de la Conference League.


Pe poziția a doua se află Nicolas Gorobsov, fost fotbalist la Chiajna, Voluntari sau ASA Târgu Murge, în prezent la Zalgiris, iar pe trei este Yukinari Sugawara, de la AZ Alkmaar. 

De asemenea, cei de la CFR Cluj au distribuit postarea de la Conference League, fiind mândri de jucătorul croat.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Reacția turcilor după ce s-a anunțat că Adana Demirspor o va întâlni pe CFR Cluj: „Echipa hegemonă a fotbalului românesc”

Ghinion pentru CFR Cluj. Cu ce echipă va juca în turul 2 preliminar al UEFA Conference League

Ultimele Stiri
abonare newsletter