Sport

Judoka clujeancă Corina Căprioriu, locul 5 la Dusseldorf

<p><img src="documente/stories/2012/02_februarie/21/08 caprioriu.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Judoka Corina Căprioriu, legitimată la „U“-CSM Cluj, a participat sâmbătă, 18 februarie, la IJF Grand Prix-ul de seniori de la Dusseldorf, Germania.</p>

Clujeanca s-a clasat pe locul 5 la categoria 57 kg, după ce a trecut prin ippon într-un minut și 59 de secunde de germanca Miryam Roper. Căprioriu a pierdut însă apoi în fața judokanei Sumiya Dorjsuren din Mongolia.

Florin Bercean, antrenorul sportivei legitimate la cluburile clujene, a declarat că este mulțumit de rezultatul obținut de eleva sa. „A fost al doilea concurs al Europei ca valoare, deci locul cinci este un rezultat bun pentru Corina, pentru perioada în care ne aflăm acum. Acesta a fost ultimul stagiu de pregătire, înaintea participării la Campionatul  European Individual Seniori de la Chelyabinsk, Rusia, din perioada 26 - 28 aprilie“, a declarat Bercean, care este și antrenor al lotului olimpic de judo.

La competiția de la Dusseldorf au mai participat și sportivele Alina Dumitru (48 kg), Andreea Chitu (52 kg) şi Andreea Cătună (52 kg), dar acestea au fost eliminate încă din primul tur al Grand-Prix-ului.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter