Sport

Înfrângere pentru handbalişti

<p>Handbaliştii de la „U“ Transilvania au cedat meciul din deplasare cu UCM Reşiţa, cu scorul de 26-27.</p> <p>Elevii lui Ştefan Constantin nu au reuşit să se impună în Banat, în faţa unei echipe slăbite în această iarnă, după ce mai mulţi jucători au plecat liberi de contract din cauza restanţelor salariale. Doi dintre aceştia, Predrag Vuiadinovic şi Ionuţ Irimuş, s-au transferat chiar la echipa clujeană.</p> <p>Partida a fost una foarte echilibrată şi nici una dintre echipe nu a reuşit să se desprindă decisiv. Reşiţenii au fost însă mai lucizi şi datorită experienţei superioare au reuşit să gestioneze mai bine finalul partidei, fapt care le-a adus victoria la un punct diferenţă.</p> <p>Meciul a contat pentru etapa a 13-a, ultima a returului şi iniţial trebuia să se joace la finalul săptămânii dar a fost reprogramată din cauza participării celor de la UCM în cupele europene.</p>

„Ne doream foarte mult să câştigăm şi, aşa cum am declarat înainte de meci, la Reşiţa au rămas câţiva jucători foarte buni, care au dat totul pe teren. Din păcate noi n-am reuşit să ne facem jocul aşa cum ne-am dorit şi am pierdut meciul la un gol diferenţă, o partidă care ne-am dorit cu ardoare să o câştigăm. Finalul a fost cel care ne-a trădat, nu l-am gestionat aşa cum trebuie şi acest lucru ne-a costat scump” a declarat antrenorul clujenilor, Ştefan Constantin, pentru handbalvolei.ro.

Acest meci a fost pentru clujeni ultimul din turul Ligii Naţionale. În prima etapă din retur, „alb-negrii“ vor juca tot în deplasare, împotriva formaţiei CSM Bucureşti. Meciul va avea loc în data de 27 februarie, la ora 12, la Sala „Lucian Grigorescu“ din Capitală. La finalul turului, „U“ Transilvania ocupă locul cinci în clasament, poziţie pe care trebuie să o păstreze pentru a atinge obiectivul trasat la începutul sezonului (calificarea în cupele europene pentru sezonul următor, 2011-12).

Ultimele Stiri
abonare newsletter