Sport

„U“ şi CFR încep returul în aceeaşi zi

<p><img class="caption" src="documente/stories/02_februarie/17_ziua/televizari_fotbal.jpg" border="0" alt="Universitatea - CFR" title="Primele meciuri oficiale ale „U“ şi CFR vor fi jucate în aceeaşi zi * Foto Radu Pădurean" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit ieri programul şi televizările meciurilor din etapa a 19-a a Ligii 1, prima a returului.</p> <h4>Universitatea şi CFR Cluj vor juca primele meciuri oficiale din 2011 în aceeaşi zi.</h4> <p>„Şepcile roşii“ vor întâlni în etapa a 19-a formaţia FC Braşov. Clujenii vor să-şi ia revanşa în faţa echipei de sub Tâmpa, care i-a învins în tur (1-3) şi i-a eliminat din Cupa României. Până la disputa cu FC Braşov însă, elevii lui Ionuţ Badea vor juca sâmbătă (19 februarie) o partidă amicală cu Unirea Alba Iulia, pe stadionul Cetate, arenă pe care cele două echipe o împart în acest sezon.</p> <p>Conducerea Universităţii a anunţat pe site-ul oficial că abonamentele emise la începutul campionatului vor fi valabile şi pentru retur. De asemenea, se vor vinde abonamente şi pentru retur, începând din data de 28 februarie, la următoarele tarife: tribuna 1 – 70 de lei, tribuna 2 – 60 de lei şi tribuna oficială – 200 de lei. „U“ va primi în retur vizita formaţiilor FC Braşov, Unirea Urziceni, Dinamo, Gaz Metan Mediaş, Universitata Craiova, Politehnica Timişoara, Sportul Studenţesc şi Rapid.</p>

CFR joacă la Buzău

„Feroviarii“ vor juca în deplasare primul meci oficial din 2011. Elevii lui Alin Minteuan vor evolua la Buzău, împotriva Victoriei Brăneşti, echipă pe care au învins-o în Gruia cu 2-0. Meciul din tur este însă de tristă amintire pentru clujeni, deoarece aceştia l-au pierdut atunci pe Yssouf Kone, care s-a accidentat destul de grav şi nu a mai revenit în tricoul „alb-vişiniu“, fiind cedat în cele din urmă la formaţia norvegiană Valerenga.

Înainte de meciul cu Victoria Brăneşti, CFR va juca în weekend două partide amicale cu Arieşul Turda şi FC Bihor. Meciurile erau programate iniţial pe stadionul „Dr.Constantin Rădulescu“ dar au fost mutate pe arena CUG, pentru a proteja gazonul din Gruia.


CFR a pus în vânzare încă de marţi (15 februarie), abonamente pentru retur, care costa între 50 şi 350 de lei, în funcţie de plasament. În retur vor juca în Gruia următoarele echipe: Politehnica Timişoara, Sportul Studenţesc, Rapid, „U“ Cluj, FC Vaslui, Oţelul, Gloria Bistriţa şi Steaua.

Programul complet al etapei a 19-a:

Vineri, 25 februarie


Pandurii Târgu Jiu - Oţelul Galaţi, ora 14.30 Gsp Tv

Rapid - Unirea Urziceni, ora 20.30, Antena 1


Sâmbătă, 26 februarie


Sportul Studenţesc - Dinamo, ora 14.30, Digi Sport


Politehnica Timişoara – Gaz Metan Mediaş, ora 19.00, Digi Sport

Duminică, 27 februarie

Universitatea Cluj - FC Braşov, ora 14.00, Digi Sport

Victoria Brănesti - CFR Cluj, ora 16.00, Gsp TV

Universitatea Craiova - Steaua, ora 20.30, Digi Sport

Luni, 28 februarie

FCM Târgu Mureş - FC Vaslui, ora 14.30, Gsp TV

Astra Ploieşti – Gloria Bistriţa, ora 18.00 Gsp TV

Ultimele Stiri
abonare newsletter