Sport

Campionii au pierdut din nou cu Energia

<p />„U“ Mobitelco BT a pierdut meciul din deplasare cu Energia Rovinari, jucat luni seara la Târgu Jiu.

Campionii nu au reușit să-și ia revanșa în fața Energiei, formație care i-a învins și în meciul tur de la Cluj. Elevii lui Marcel Țenter au cedat cu scorul de 70-80.

Gazdele au început foarte bine meciul, menținându-se aproape în permanență în avantaj pe tabela de marcaj. Gorjenii au câștigat la limită primele două sferturi, 25-23 și 15-13, astfel că la pauză au avut un avantaj de patru puncte. Elevii lui Marcel Țenter au început însă în forță repriza secundă și au reușit să preia conducerea la finalul sfertului trei, pe care l-au câștigat cu 22-16. Cei de la Energia nu au cedat însă și au făcut un ultim sfert foarte bun, reușind să egaleze, iar mai apoi să se distanțeze de clujeni și în final să se impună cu 80-70.

„A fost un meci în care băieții au muncit foarte mult, dar procentajele foarte  slabe în situații simple ne-au privat de o victorie de care aveam mare nevoie“, a declarat după meci Marcel Țenter, antrenorul celor de la „U“ Mobitelco.

Pentru „U“ Mobitelco BT Cluj au marcat: Dykes 22 p (9 recuperări, 4 pase decisive), Krstanovic 14 p (8 rec.), Lawrence 14 p (5 rec., 2 p.d.), Lagrange 8 p (3 p.d., 3 rec.), Jones 8 p (8 rec.) și Mihai Paul 4 p (4 p.d.). Pentru Energia Rovinari au punctat: Darby 19 p (13 rec.), Troupe 18 p (7 rec., 7 p.d.), Nikolic 15 p (7 rec., 7 p.d.), Stefel 10 p (6 rec., 3 p.d.), Kljavevic 8 p (3 rec., 2 p.d.), Guțoaia 6 p, Mocanu și Kabengele câte 2 p.

În etapa următoare a Diviziei A, „U“ Mobitelco BT va juca tot în deplasare, cu Politehnica Unirea Iași, în data de 10 martie.  

Ultimele Stiri
abonare newsletter