Sport

Costa: „Nu va fi uşor cu Gaz Metan”

<p><img src="documente/stories/2012/03_martie/08/cfr.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Tehnicianul „feroviarilor“, Jorge Costa, crede că partida Gaz Metan – CFR nu va fi una ușoară pentru elevii săi, care au fost învinși în tur de medieșeni, cu 2-0, chiar în Gruia.</p>

CFR va juca în deplasare cu Gaz Metan Mediaş, vineri de la ora 21.30, într-un meci din cadrul etapei a 20-a a Ligii 1.

Tehnicianul „feroviarilor“ crede că elevii săi sunt favoriți în partida de la Mediaș doar prin prisma poziției ocupate în clasament. „Poate din perspectiva clasamentului suntem favoriţi, dar să nu uităm că jucăm cu o echipă care în tur ne-a învins cu 2-0 la Cluj. Trebuie să fim atenți și concentrați, pentru că în tur am primit două goluri în urma unor faze fixe“, a spus portughezul de pe banca CFR-ului.

În partida cu FCM Târgu Mureș, din etapa trecută, portarul Beto a primit al patrulea cartonaş galben şi va fi suspendat o etapă. Astfel pentru partida cu Gaz Metan, Costa este obligat să folosească unul din cei doi portari de rezervă, Mihai Mincă sau Edy Stăncioiu. „Toți portarii de la CFR sunt bine pregătiţi, au avut evoluții bune în meciurile amicale şi indiferent pe cine voi alege, sunt sigur că se va strădui să apere cât mai bine“, a spus Costa referitor la situația portarilor.

Deasemenea, și mijlocașul Gabi Mureșan este suspendat pentru meciul cu Mediaș, întrucât a fost eliminat în partida cu FCM Târgu Mureș. Costa nu se poate baza nici pe Gabi Mureșan, de asemenea suspendat, iar Godemeche a suferit o accidentare ușoară și este incert.

Doi incerți și la gazde

De cealaltă parte, Cristi Pustai, antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaș, apreciază puterea „feroviarilor“ și crede că meciul de vineri seara va fi unul interesant. „Întâlnim un adversar puternic, care este implicat în lupta pentru câștigarea campionatului, au o linie de clasament de invidiat, au dublul numărului nostru de puncte, au cel mai bun atac. Sunt toate premisele unui meci interesant, un meci care însă va fi greu pentru noi“, a spus tehnicianul medieșenilor. Pustai se confruntă și cu probleme de lot, Vitinha și Bawab sunt accidentați și nu s-au antrenat în ultimele zile, dar este posibil să se refacă până la ora meciului cu CFR.

Intrare liberă pentru femei și copii

Meciul dintre Gaz Metan și CFR Cluj se va disputa vineri, la ora 21.30, pe stadionul din Mediaș și va fi transmis în direct de DigiSport. Conform site-ului oficial al medieşenilor, femeile şi  copiii cu vârsta sub 14 ani vor intra gratuit la meciul cu formația „feroviară“, cu ocazia zilei de 8 martie.

Înaintea partidei, CFR este pe locul doi în clasamentul Ligii 1, cu 42 de puncte, unul mai puțin decât liderul Dinamo. Gaz Metan este pe locul 12, cu 21 de puncte.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter