Sport

Ovidiu Sabău, înaintea meciului cu FC Hermannstadt: „Nu e timp pentru relaxare”

Ovidiu Sabău a transmis jucătorilor că meciul cu FC Hermannstadt va fi unul greu și nu e timp pentru relaxare.

Ovidiu Sabău a transmis jucătorilor că meciul cu FC Hermannstadt va fi unul greu. Sursă foto: captura ecran/Youtube/ FC Universitatea Cluj Ovidiu Sabău a transmis jucătorilor că meciul cu FC Hermannstadt va fi unul greu. Sursă foto: captura ecran/Youtube/ FC Universitatea Cluj

 

 


Ovidiu Sabău a declarat, într-o conferință de presă, că meciul cu FC Hermannstadt, din etapa a 3-a din play-out, va fi unul greu și nu e timp pentru relaxare. 

„Cel mai important lucru este să-i refac, să-și găsească motivația pentru a aborda acest joc cu gândul la victorie. Trebuie să înțeleagă că nu ne-am îndeplinit niciun obiectiv, nu avem de ce să fim relaxați, încrezuți. Să fim modești și să ne pregătim în zilele care au mai rămas”, a spus antrenorul Universității Cluj. 


De asemenea, Ovidiu Sabău a mai amintit că FC Hermannstadt vrea răzbunare, după ce a fost eliminată din sferturile de finale ale Cupei României. 

„La ora jocului vom întâlni un adversar  care vrea să-și ia revanșa. E clar că mizează pe orgoliu, ambiție. Au fost afectați și își doresc să răzbune acest rezultat. Nu avem voie să ne relaxăm, salvarea de la retrogradare nu a fost îndeplinită”, a amintit antrenorul „studenților.”

 


CITEȘTE ȘI: 

Universitatea Cluj o va înfrunta pe Oțelul Galați în semifinalele Cupei României

Întrebat de către jurnaliști ce părere are despre adversa lor din Cupa României, Oțelul Galați, Ovidiu Sabău a declarat că echipa este una foarte motivată, care a știut să profite de greșelile adversarului. 
 


„Este o echipă motivată, jucătorii aleargă foarte mult și pot să facă diferența. Craiova, care a venit după o victorie în fața Rapidului, a fost prea relaxată. Jucătorii au avut încredere prea mare că vor câștiga și uneori acest lucru nu te ajută. Laudele, de multe ori, nu fac bine. Acesta este motivul pentru care nu a arătat atât de bine în meciul cu Oțelul Galați”, a conchis Ovidiu Sabău. 

„U” Cluj va juca în deplasare, duminică, de la ora 14:30, împotriva celor de la FC Hermannstadt, în runda a 3-a din play-out. „Studenții” se află, în momentul de față, pe locul 7 cu 25 de puncte, iar FC Hermannstadt ocupă locul 10 cu 23 de puncte. În ultima etapă, „U” Cluj a remizat, scor 0-0, cu UTA Arad.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Sărbătoare pe Cluj Arena. Universitatea Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României.

abonare newsletter