Sport

Probleme în lot pentru „U” Cluj, înaintea meciului cu Petrolul Ploiești. Ovidiu Sabău: „Îmi pare rău că nu-l avem pe Chipciu”.

Ovidiu Sabău nu se va putea baza pe Chipciu în meciul de sâmbătă cu Petrolul Ploiești, jucătorul accidentându-se în etapa a 3-a din play-out.

Probleme în lot pentru „U” Cluj înaintea meciului cu Petrolul Ploiești. Sursă foto: captura ecran/Youtube/Universitatea Cluj Probleme în lot pentru „U” Cluj înaintea meciului cu Petrolul Ploiești. Sursă foto: captura ecran/Youtube/Universitatea Cluj

 

 


Ovidiu Sabău nu se va putea baza pe Chipciu în meciul de sâmbătă cu Petrolul Ploiești, jucătorul accidentându-se la Sibiu, în etapa a 3-a din play-out. 

Antrenorul „studenților” a declarat, într-o conferință de presă, că pe lângă Alex Chipciu, care este accidentat, doi fundași centrali sunt suspendanți. 


Alex Chipciu nu este recuperat, dar sunt vești bune. Sper ca pentru meciul din Cupa României, cu Oțelul Galați, să-l avem 100%. Sper să nu avem probleme, pentru că ați văzut ce s-a întâmplat la Sibiu. Am fost singurii penalizați, chiar dacă au fost implicați și cei de la echipa adversă. 

Asta este situația și trebuie să ne descurcăm. Îmi pare rău că nu-l avem pe Chipciu la jocul de mâine. Bogdan Mitrea este suspendat o lună, iar Andrei Pitean, două etape. Sper să nu se accidenteze alți jucători. Nu am variante, nu am niciun fundaș central”, a declarat Ovidiu Sabău. 


CITEȘTE ȘI: 

„U” Cluj va primi pe Cluj Arena pe Petrolul Ploiești. Clujenii sunt neînvinși de 10 meciuri.

Întrebat despre Petrolul Ploiești, care în ultima etapă a fost învinsă cu scorul de 4-0 de Voluntari, antrenorul Universității Cluj a declarat că sunt anumiți jucători care vor dori să „spele” acel rezultat. 


„Mă aștept ca anumiți jucători de la Petrolul își doresc foarte mult să spele acel rezultat. Noi suntem într-o perioadă destul de bună, o echipa importantă a campionatului. Putem pune orice echipă în dificultate. 

Jucătorii trebuie să înțeleagă importanța celor două jocuri care ne așteaptă. Acum ne concentrăm pe cel de mâine, iar după pe cel din Cupa României cu Oțelul Galați. Am discutat cu ei, trebuie să fie atenți și responsabili”, a mai spus antrenorul „U” Cluj. 


Universitatea Cluj  va juca pe 13 aprilie, de la ora 21:30, împotriva celor de la Petrolul Ploiești, în etapa a 4-a a play-out-ului. În momentul de față, „U” Cluj se află pe locul 8 în clasament, cu cu 26 de puncte, având 4 goluri marcate și doar 1 gol primit. De asemenea, în primele 3 etape, clujenii au reușit să bifeze o victorie, cu FC Botoșani, scor 3-0, și două remize, cu UTA Arad, scor 0-0 și cu FC Hermannstadt, scor 1-1.

Petrolul Ploiești se află pe locul 11 cu 22 de puncte, având 2 goluri marcate și 5 goluri primite. În prima etapă din play-out, Petrolul a reușit să câștige pe teren propriu în fața celor de la U Craiova 1948 cu scorul de 1-0. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Universitatea Cluj, remiză cu FC Hermannstadt. Clujenii au marcat în ultimele minute de joc.

abonare newsletter