Sport

Francisc Dican, antrenorul interimar de la CFR Cluj: „Trebuie să ne ridicăm la cel mai mare nivel”

Francisc Dican, antrenorul interimar de la CFR Cluj, se așteaptă la un meci dificil cu Farul Constanța.

Francisc Dican, antrenorul interimar al celor de la CFR Cluj. Sursă foto: captura ecran/Youtube/CFR Cluj Francisc Dican, antrenorul interimar al celor de la CFR Cluj. Sursă foto: captura ecran/Youtube/CFR Cluj

 

 


Francisc Dican, antrenorul interimar de la CFR Cluj, a declarat într-o conferință de presă că meciul cu Farul Constanța va fi unul dificil.

Totodată, tehnicianul a spus clar că echipa trebuie să se ridice la cel mai mare nivel pentru a scoate un rezultat pozitiv. 


„Este clar că urmează un joc cu două echipe ce au stări de spirit diferite: Farul vine după o victorie, iar noi după o înfrângere dureroasă. Sper să avem reacție și să facem un joc bun, să obținem un rezultat pozitiv. 

Farul Constanța este o echipă cu un moral ridicat, are un joc de posesie bun. Va fi un meci dificil. Trebuie să ne ridicăm la cel mai mare nivel ca să scoatem un rezultat pozitiv”, a afirmat Francisc Dican


CITEȘTE ȘI: 

Farul Constanța - CFR Cluj. Clujenii trebuie să se întoarcă „acasă” cu cele trei puncte.

Întrebat care este obiectivul echipei, antrenorul interimar de la CFR Cluj a spus că luptă pentru locul doi. 


„Campionatul este comprimat, sunt două echipe cu 31 de puncte, Rapid care are 28 de puncte. Încercăm să scoatem maximul din fiecare joc. Trebuie să câștigăm cu Farul, asta e clar. Sperăm să fim mai buni, obiectivul nostru fiind locul 2. Noi ne gândim la campionat, nu la ce fac alții”, a spus antrenorul interimar al echipei din Gruia. 

Totodată, Francisc Dican a vorbit despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj


„Eu sunt aici până la sfârșitul acestui campionat. Nu am luat legătura cu dânsul. Ce se va întâmpla după ce campionatul va fi gata, nu știu. O să aflăm mai multe detalii când va fi cazul”, a conchis Francisc Dican. 

CFR Cluj va juca în deplasare cu Farul Constanța, pe 19 aprilie, de la ora 20:30, în etapa a 5-a din play-off. Echipa din Gruia se află pe locul 2 în Superliga cu 31 de puncte, la egalitate cu Univ. Craiova. În cele patru etape jucate până acum, clujenii au reușit să obțină o singură victorie, cu Rapid București, scor 4-1. 

CFR Cluj pare că și-a luat adio de la titlul de campioană, având în vedere că se află la 13 puncte distanță de liderul FCSB. 

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj nu renunță la Philip Otele. Ce i-a transmis Neluțu Varga lui Gigi Becali?

Ultimele Stiri
abonare newsletter