Sport

Doar egal la Chiajna

<p><img src="documente/stories/2012/03_martie/26/26 chiajna u cluj.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Universitatea Cluj a remizat, 0-0, în deplasare cu Concordia Chiajna, întru-un meci din cadrul etapei a 23-a a Ligii 1.</p>

„Șepcile roșii“ au început bine meciul de sâmbătă seara de la Chiajna. „Studenții“ au fost aproape de deschiderea scorului în minutul 6, când Grozav a centrat bine de pe partea stângă, dar lovitura de cap a lui Cristescu a lovit bara. Cojocnean l-a pus și el la încercare pe portarul ilfovean, în minutul 16, însă acesta a fost la post. Cea mai mare ocazie a gazdelor a fost ratată în prima repriză de Adi Rocha, care a reluat peste poarta goală, în minutul 27, din interiorul careului. Repriza secundă s-a desfășurat în aceeași notă, un joc încrâncenat la mijlocul terenului și ocazii destul de puține, astfel că meciul s-a încheiat 0-0.

Claudiu Niculescu, antrenorul Universității, a declarat că este mulțumit că echipa sa a plecat neînvinsă de pe un teren unde Rapid și Oțelul au pierdut. „Până la urmă este bine că plecăm cu un punct de aici, pentru că echipe precum Oțelul sau Rapid au pierdut la Chiajna“, a spus Niculescu.

De cealaltă parte, Laurențiu Reghecampf, antrenorul Concordiei, a declarat că elevii săi au făcut un meci bun, în fața unui adversar puternic. „Consider că am făcut un meci destul de bun, am întâlnit o echipă foarte puternică, dar dacă reușeam să marcăm din șansele pe care le-am avut, cred că reușeam să câștigăm trei puncte“, a spus tehnicianul ilfovenilor.

În urma acestui rezultat, Universitatea rămâne pe locul 8 în Liga 1, cu 34 de puncte, iar Concordia Chiajna pe locul 16, cu 21 de puncte. În etapa următoare, „studenții“ vor primi vizita celor de la FCM Târgu Mureș. Meciul se va disputa luni, 2 aprilie, de la ora 19 pe Cluj Arena.

Caseta tehnică


Concordia Chiajna: Niţă - Popa II (Krumov '62), Mamele, D. Bratu, Guilherme - Ad. Popa, Muzac, Filip, Dinu - Dos Santos (Iordache '71), Rocha (Mihalcea '78).
Universitatea Cluj: Bornescu - Achim, Galamaz, Szukala, Mendy - Hoban - Cojocnean (D. Popa '76), Cristescu, Cristea, Marinescu (Drăghici '46) - Grozav.
Cartonaşe galbene: Mamele '68, Ad. Popa '82, D. Bratu '90+1 / Galamaz '37, Achim '59.
Arbitri: Sebastian Colţescu (central), Aurel Oniţa, Marius Nicoară (asistenţi).

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter