Sport

CFR Cluj câștigă meciul cu Universitatea Craiova. Clujenii rămân în cărți pentru locul doi.

CFR Cluj a câștigat, în deplasare, cu Universitatea Craiova, în etapa a 6-a din Superliga, scor 0-1.

CFR Cluj, remiză cu Universitatea Craiova. Sursă foto: Facebook/ CFR Cluj CFR Cluj, remiză cu Universitatea Craiova. Sursă foto: Facebook/ CFR Cluj

 

 


CFR Cluj a câștigat, în deplasare, cu Universitatea Craiova, în etapa a 6-a din Superliga, scor 0-1. Clujenii se află în momentul de față pe locul 4 cu 34 de puncte, fiind la 1 punct distanță de locul 2, obiectivul echipei din Gruia. 

Universitatea Craiova se află pe locul 3 cu 34 de puncte și ocupă ultimul loc care duce în play-off-ul din Conference League. 


 

În minutul 12, CFR Cluj a avut o ocazie importantă, Mogoș șutând din prima din careul oltenilor, dar Popescu a prins balonul. La 12 minute distanță, Jovan Markovic (Univ. Craiova) lovește cu capul, însă nu destul de puternic pentru a pune probleme pentru Sava. 


În ultimul minut de joc din prima repriză, Markovic șutează peste poartă. 

În prima repriză, CFR Cluj a avut o posesie de 44%, 7 ocazii de gol, 3 șuturi pe poartă și 2 lovituri libere. De asemenea, clujenii au avut 28 de atacuri, dintre care 21 periculoase.


CITEȘTE ȘI: 

CFR Cluj a pus ochii pe un jucător de la FCSB. Vrea să plece liber de contract.

În a doua repriză, clujenii au început mult mai ofensiv meciul. După pauză, echipa din Gruia a avut mai multe faze periculoase la poarta celor de la Craiova. În minutul 66, Tachsidis a șutat puțin peste poartă. 


De asemenea, clujenii au reușit să se apere exemplar, blocând atacurile celor de la Univ. Craiova. În minutul 68, Crețu (Univ. Craiova) a lovit cu capul mingea care a mers peste poartă. 

În minutul 71, Tachtsidis a întors mingea pentru Bîrligea, care a pătruns în interiorul careului mic și a marcat cu un șut la colțul scurt. Jucătorul CFR-ului marchează golul cu numărul 12 în acest campionat. 

În minutul 80, Deac a centrat în careu, Otele a preluat cu capul, însă mingea a fost respinsă de Popescu. 

Meciul se încheie 1-0 pentru CFR Cluj, iar clujenii rămân în cărți pentru locul doi în Superliga. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a pus ochii pe un jucător de la FCSB. Vrea să plece liber de contract.

Ultimele Stiri
abonare newsletter