Sport

Petrescu a explicat care a fost diferența dintre FCSB și CFR Cluj în acest sezon: „Cred că și la anul va fi greu”

CFR Cluj a câștigat, pe Arena Națională, scor 1-0, împotriva celor de la FCSB, într-un meci din cadrul etapei a 9-a a play-off-ului Superligii.

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj/ Foto: Dan Petrescu - Facebook Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj/ Foto: Dan Petrescu - Facebook

 

 


CFR Cluj a câștigat, sâmbătă, meciul contra FCSB în etapa cu numărul 9 din play-off-ul Superligii. Meciul s-a încheiat 1-0 (0-0).

 


În urma acestei partide, în care „roș-albaștrii” au primit titlul de campioană, ardelenii și-au asigurat cel puțin clasarea pe locul 3 la finalul sezonului (care înseamnă disputarea locului de baraj pentru Conference League). 

Dar, „feroviarii” sunt favoriți în fața Universității Craiova și a Farului Constanța să se claseze pe locul secund al ierarhiei, care duce automat în preliminariile Conference League.


Dan Petrescu a susținut că CFR Cluj a întâmpinat foarte multe probleme pe parcursul acestui sezon din cauza faptului că lotul ardelenilor a fost reformat din temelii. De partea cealaltă, „Bursucul” a subliniat că omogenitatea FCSB-ului a fost factorul cheie care le-a adus titlul de campioană în actualul sezon.

„FCSB e cam aceeași echipă, a avut omogenitate. La CFR s-a pierdut cu venirea multor jucători. Nu e ușor să schimbi mulți jucători. Cred că și la anul va fi greu, nu va fi ușor să faci o echipă”, a spus Dan Petrescu, la flash-interviu.


În acest sezon, CFR Cluj a făcut nu mai puțin de 33 de transferuri (atât în mercato de vară, cât și în iarnă) și a renunțat la 25 de jucători (lăsați liberi de contract, împrumutați la alte echipe sau vânduți). 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj, victorie în meciul cu FCSB. Clujenii se mențin în lupta pentru locul secund.

Cristi Balaj ar putea să revină ca președinte la CFR Cluj: „Dan Petrescu a fost cel care a insistat să vin și prima dată la CFR Cluj”

Ultimele Stiri
abonare newsletter