Sport

„Studenții“ vor să treacă de FCM Târgu Mureș

<p /><img src="documente/stories/2012/03_martie/29/07 29 u pacurar.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Alex Păcurar și George Galamaz cred că Universitatea Cluj poate să învingă pe FCM Târgu Mureș, umătorul adversar al „studenților“ în Liga 1.

Înainte de antrenamentul de ieri dimineață al Universității Cluj, Păcurar și Galamaz au vorbit despre meciul următor și despre antrenorul Claudiu Niculescu.

Alexandru Păcurar, mijlocașul „șepcilor roșii“, a declarat că echipa sa este una valoroasă, însă are evoluții oscilante.


„Avem mare nevoie de cele trei puncte, suntem o echipă valoroasă și îi putem bate pe cei de la Târgu-Mureș. Cât despre jocul nostru, tot timpul este loc de mai bine. Cu Astra am jucat foarte bine, iar cu Chiajna am lăsat de dorit. Rezultatele sunt cele care aduc motivația și atât timp cât matematic avem șanse, trebuie să ne gândim la obiectiv și să jucăm pentru noi, pentru suporteri, pentru oraș. Faptul ca Universitatea nu e pomenită în discuțiile despre blaturi care se poartă în această perioadă ar trebui să spună multe despre noi. În clasament e o diferență mică de puncte, atât în partea superioară, cât și în partea inferioară“, a declarat Păcurar.

Mijlocașul „studenților“ a declarat că se simte pe teren lipsa lui Claudiu Niculescu, acum antrenor interimar.


„Îi simțim lipsa lui Claudiu pe teren, dar el e acum antrenorul și ne ajută foarte mult de pe margine“, a mai spus Păcurar, care a jucat în 21 de partide pentru Universitatea în sezonul în curs, iar în 19 dintre acestea a fost titular.

Galamaz: „Suntem hotărâți să câștigăm“

George Galamaz crede că FCM Târgu Mureș este o echipă puternică, cu un antrenor bun, însă crede că Universitatea va reuși să se impună. „Încercăm să luăm partea bună a lucrurilor. Târgu-Mureș este o echipă destul de grea, cu un antrenor care a reușit să-și motiveze jucătorii. Însă și noi suntem hotărâți să câștigăm! Cât despre etapa precedentă, nu a fost vorba de motivare, dar pur și simplu câteodată în fotbal lucrurile nu-ți ies așa cum ai vrea“, a declarat Galamaz.

„Claudiu este un fotbalist foarte bun în continuare, dar acum el are o meserie mult mai importantă, iar noi toți trebuie să-l ajutăm cum putem pentru ca împreună să reușim“, a mai spus noul fundaș al Universității. Galamaz a venit la „U“ Cluj în pauza competițională din iarnă și a fost integralist în patru din cele cinci meciuri oficiale jucate de „alb-negrii“ în 2012.


Meciul dintre Universitatea Cluj și FCM Târgu Mureș se va disputa luni, 2 aprilie, de la ora 19 pe Cluj Arena și va fi transmis în direct de DolceSport.

Foto: Alex Păcurar în acțiune, în  meciul cu Astra (Cristian Socaciu)

Ultimele Stiri
abonare newsletter