Sport

Mihai Silvășan, antrenorul U-BT Cluj, după a doua victorie din finala Ligii Naționale: „Nu mă așteptam la o diferență atât de mare”

U-BT Cluj a reușit să câștige al doilea meci al finalei Ligii Naționale, cu CSM CSU Oradea, scor 74-69.

U-BT Cluj a reușit să câștige al doilea meci al finalei Ligii Naționale, cu CSM CSU Oradea, scor 74-69.  Sursă foto: Facebook/Federația Română de Baschet U-BT Cluj a reușit să câștige al doilea meci al finalei Ligii Naționale, cu CSM CSU Oradea, scor 74-69. Sursă foto: Facebook/Federația Română de Baschet

 

 


U-BT Cluj a reușit să câștige al doilea meci al finalei Ligii Naționale, cu CSM CSU Oradea, scor 74-69. 

Mihai Silvășan, antrenorul U-BT Cluj, a declarat că nu se așteapta la o diferență atât de mare, în condițiile în care CSM CSU Oradea a reușit să câștige primele două sferturi. 


CITEȘTE ȘI:
Atmosferă incendiară pe BT Arena! U BT Cluj a câștigat al doilea meci în finala Ligii Naționale.

„Este o victorie importantă, conducem cu 2-0. Nu contează scorul obținut. Evident că nu mă așteptam la o diferență atât de mare astăzi, cum a fost duminică. Le-am spus asta băieților. Jocul nostru ofensiv nu a funcționat extrem de bine. În apărare am reușit în repriza a doua să câștigăm niște mingi și să nu îi lăsăm să marcheze coșuri ușoare. De altfel, au înscris doar 69 de puncte, ceea ce este foarte bine”, a precizat Mihai Silvășan, potrivit u-bt.ro. 

De asemenea, antrenorul clujenilor a mai afirmat că pentru următoarele meciuri, pe care U-BT Cluj le va juca la Oradea, trebuie corectate unele lucruri în joc. 


„Trebuie să corectăm niște lucruri și să avem altă mentalitate dacă vrem să câștigăm la Oradea. Va fi mult mai greu, trebuie să arătăm altă față și să nu mai pierdem lupta la recuperări. Indiferent cum ne simțim sau ce se întâmplă în ziua respectivă, trebuie să găsim soluții să învingem”, a conchis Mihai Silvășan. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj, victorie în primul meci din finala Ligii Naționale. Mihai Silvășan: „Noi am vrut doar o victorie”

Ultimele Stiri
abonare newsletter