Sport

U-BT Cluj continuă lupta pentru titlu. Duel de zile mari pe Oradea Arena.

CSM CSU Oradea și U-BT Cluj-Napoca se duelează la Oradea Arena în cel de-al treilea meci din finala Ligii Naționale.

U-BT Cluj, la un meci distanță de câștigarea campionatului. Duel de zile mari pe Oradea Arena. U-BT Cluj, la un meci distanță de câștigarea campionatului. Duel de zile mari pe Oradea Arena.

 

 


CSM CSU Oradea și U-BT Cluj-Napoca se duelează la Oradea Arena în cel de-al treilea meci din finala Ligii Naționale. 

 În celelalte două meciuri au reușit să se impună în fața orădenilor. Se joacă pe sistemul cel mai bun din șapte partide.


Cel de-al treilea meci va avea loc sâmbătă, 18 mai, de la ora 18:30 pe Oradea Arena. În meciul 1 al finalei Ligii Naționale de baschet, care a avut loc pe 12 mai, la BT Arena din Cluj-Napoca, U-BT Cluj a reușit să se impună cu scorul de 95-64. 

CITEȘTE ȘI:
Atmosferă incendiară pe BT Arena! U BT Cluj a câștigat al doilea meci în finala Ligii Naționale.

Partida a demarat favorabil echipei clujene. Similar precedentelor jocuri disputate în deplasare, roș-albaștrii s-au văzut conduși cu zece puncte după câteva minute de joc. 


În cel de-al doilea meci, disputat pe 14 mai, CSM CSU Oradea a fost aproape să câștige meciul, având în vedere că a condus în primele 2 sferturi. Spre final, clujenii au reușit să revină și să câștige cu scorul de 74-69. 

Partida a demarat favorabil orădenilor. Aceștia au marcat primele cinci puncte și s-au desprins la nouă lungimi după câteva minute de joc. Pentru clujeni, Karel Guzman a reușit 21 puncte, iar Patrick Richard a adăugat 18 puncte.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

U BT Cluj-Napoca, victorie clară în primul meci din semifinale cu Rapid București. Silvășan: „Am jucat un baschet de calitate”

Ultimele Stiri
abonare newsletter