Sport

Campionii joacă cu Dinamo

<p><img src="documente/stories/2012/03_martie/30/07 baschet masculin mobitelco _sc_05.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />„U“ Mobitelco BT va primi sâmbătă vizita formației Dinamo București. Partida va conta pentru etapa a 29-a a Diviziei A.</p>

Campionii caută a treia victorie consecutivă, pentru a termina pe un loc cât mai bun sezonul regulat.

„U“ Mobitelco a câștigat ultimele două partide, cea de acasă cu BC Miercurea Ciuc, 92-78 și cea din deplasare cu SCM Universitatea Craiova, 90-71. În acest din urmă meci a revenit pe teren Paul Chetreanu, unul dintre cei mai buni baschetbaliști din lotul clujean, accidentat în luna noiembrie. Clujenii și-au revenit, după ce au trecut printr-o perioadă mai puțin fastă, în care au fost învinși de Energia Rovinari și Gaz Metan Mediaș.

Elevii lui Marcel Țenter sunt pe locul 6 în clasamentul Diviziei A, cu 44 de puncte, la fel ca și BC Mureș și CSM Oradea, echipele clasate pe locurile 4 și 5. Pe primele două poziții se află BC Timișoara și Asesoft Ploiești, prahovenii având o revenire spectaculoasă, după ce la un moment dat păreau în pericul de a nu prinde play-off-ul.

În afără de meciul cu Dinamo, campionii mai au de jucat cu CSU Atlassib Sibiu în deplasare. Acest meci se va disputa miercuri, 4 aprilie și va fi ultimul din sezonul regulat pentru echipa clujeană. „Alb-negrii“ vor să încheie prima parte a campionatului pe o poziție cât mai înaltă, pentru a avea un adversar mai facil în primul tur al play-off-ului.

Meciul dintre „U“ Mobitelco BT Cluj și Dinamo București se va disputa sâmbătă, 31 martie, la ora 17 la Sala Sporturilor „Horia Demian“. Arbitrii întâlnirii vor fi Sorin Drugău, Alin Dragoș și Dragoș Barbu, iar comisar de meci Zoltan Raduly. Biletele la această partidă costă 10 lei în partea inferioară a sălii și 5 lei în cea superioară. Studenții posesori de card Omnipass plătesc doar 3 lei pentru un bilet în partea superioară.

Au participat la împăduriri


Aproximativ 50 de baschetbaliști de la secțiile clubului „U“ Mobitelco BT, au plantat ieri puieți în zona Bulevardul Muncii. Acțiunea face parte din proiectul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, în colaborare cu Direcția Silvică, de a împăduri o zonă fără vegetație din partea industrială a orașului.

„Ne bucurăm că putem contribui și noi la împădurirea acestei zone. Sperăm ca pomii plantați astăzi de noi să prindă rădăcini și peste câțiva ani aici să fie o pădure frumoasă“, a declarat Alexandru Mircean, junior la „U“ Mobitelco. La acțiune au participat sportivi de la mai multe grupări sportive din Cluj-Napoca.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter