Sport

Dan Petrescu își întregește echipa înainte de plecarea în cantonament. „Îmi doresc cel puțin încă patru sau cinci jucători”.

Schimbări la CFR Cluj, unde antrenorul Dan Petrescu face „curățenia” de vară, înainte de începerea noului sezon al campionatului. Echipa din Gruia pregătește noi transferuri înainte de plecarea în cantonament.

Dan Petrescu: „Îmi mai doresc încă patru sau cinci jucători!”|Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ youtube.com Dan Petrescu: „Îmi mai doresc încă patru sau cinci jucători!”|Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ youtube.com

 

 


Recent, echipa lui Dan Petrescu a anunțat despărțirea de Cristi Manea și de portarul Cristi Bălgrădean

Dan Petrescu a recunoscut că este departe de a avea echipa „ideală” și a susținut că mai vrea în Gruia patru-cinci jucători valoroși. 


Pregătiri pentru noul sezon din Superliga

„Sunt foarte mulți jucători pe care nu îi cunosc, care au fost împrumutați la alte echipe. Nu pot să spun că am echipa pe care mi-o doresc. Sunt foarte mulți jucători care nu vor rămâne. Fac un fel de selecție acum.

Nu este pregătirea ideală pe care mi-o doream. Pregătirea ideală e atunci când ai toți jucătorii pe care-i dorești.


Mai sunt și jucători la echipa națională, doi la naționala României și unul la naționala Albaniei. Dar măcar îi vedem că se antrenează, că joacă. Sper să nu fie probleme fizice”, a declarat Dan Petrescu în cadrul unui interviu pentru CFR 1907 Official.

„Am nevoie de jucători”

Tehnicianul CFR Cluj a declarat câ pănâ la plecarea în cantonament speră să aibă lotul complet. 


CITEȘTE ȘI: 
CFR Cluj mai face un transfer de senzație! Atacantul liberian Mohammed Kamara va îmbrăca tricoul cu numărul 7.

„Sper ca vinerea viitoare, când vom pleca în cantonament, să am lotul măcar în proporție de 70%. Vor fi patru meciuri amicale, multe schimbări. Deja au venit patru jucători, îmi doresc cel puțin încă patru sau cinci.

Sper ca până plecăm să avem lotul complet. Avem nevoie de jucători peste tot. Și în apărare, și la mijloc, și în atac. Avem nevoie de doi jucători de valoare pe post și de vreo trei sau patru titulari tineri, care să ajute echipa”, a explicat Dan Petrescu. 


CFR Cluj a renunțat în ultima perioadă la câțiva jucători, însă transferurile vor continua. CFR Cluj a anunțat transferul lui Andrei Artean, fostul campion cu Farul Constanța, care ajunge în Gruia. De asemenea, CFR Cluj a semnat cu Armend Thaqi, care este noul fundaș dreapta al echipei din Gruia. Ultimul anunț al echipei îl vizează pe atacantul liberian Mohammed Kamara, care va îmbrăca tricoul cu numărul 7.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a dat lovitura! Fostul campion cu Farul Constanța ajunge în Gruia.

Neluțu Varga îl desființează pe Cristi Manea după plecarea de la CFR Cluj: „A umblat cu fofârlica”

Ultimele Stiri
abonare newsletter