Sport

Mario Şfaiţ, noul jucător al Universității Cluj. A fost al treilea cel mai bun marcator din campionatul ligii a 4-a.

FC Universitatea Cluj a ajuns la o înțelegere cu Mario Şfaiț (19 ani). Tânărul jucător care poate evolua ca extremă dreapta a fost al treilea cel mai bun marcator din campionatul ligii a 4-a.

Ştefan Şfaiţ, noul jucător al Universității Cluj. A fost golgheterul formației Viitorul Mihai Georgescu. | Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook Ştefan Şfaiţ, noul jucător al Universității Cluj. A fost golgheterul formației Viitorul Mihai Georgescu. | Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


FC Universitatea Cluj a ajuns la o înțelegere cu Mario Sfaiț (19 ani). 

 


Tânărul jucător care poate evolua ca extremă dreapta a fost golgheterul formației Viitorul Mihai Georgescu în sezonul 2023/2024 și al treilea cel mai bun marcator din campionatul ligii a 4-a cu 24 de reușite. 

Cel mai bun jucător în ultima stagiune

Mario Șfaiț a ajuns la formația din al patrulea eșalon în urmă cu patru ani, fiind cel mai bun jucător în ultima stagiune. Pe lângă cele 24 de goluri marcate, acesta a oferit 16 pase decisive.


Pe plan colectiv, a ajuns alături de echipa sa până în finala Cupei României (faza județeană) și s-a clasat pe locul al treilea în campionat. Noul jucător a fost remarcat de staff-ul tehnic la acțiunea care a avut loc pe 7 și 8 iunie, reprezentând o nouă opțiune pentru regula jucătorului U21.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Universitatea Cluj s-a reunit și a început pregătirea pentru următorul sezon

Radu Boboc, noul jucător al Universității Cluj. Jucătorul a fost crescut la Academia „Gheorghe Hagi”.

Matei Moraru va continua alături de „U” Cluj. Mijlocașul va îmbrăca tricoul echipei până în 2027.

Ultimele Stiri
abonare newsletter