Sport

Alin Chinteș a semnat cu FC Universitatea Cluj! Tânărul de 18 ani va juca în „alb și negru” cel puțin până în 2030

Alin Chinteș, în vârstă de 18 ani, a semnat o nouă înțelegere cu FC Universitatea Cluj, fiind unul dintre juniorii care au făcut pasul la prima echipă în sezonul trecut.

Alin Chinteș, în vârstă de 18 ani, a semnat o nouă înțelegere cu FC Universitatea Cluj| Foto: FC Universitatea Cluj -Facebook Alin Chinteș, în vârstă de 18 ani, a semnat o nouă înțelegere cu FC Universitatea Cluj| Foto: FC Universitatea Cluj -Facebook

 

 


Alin Chinteș a debutat pentru prima echipă a Universității Cluj în remiza cu Universitatea Craiova de pe „Ion Olbemenco” de la începutul lunii februarie, intrând la pauza meciului. Mai mult, tânărul, în vârstă de 18 ani, a strâns în total cinci prezențe pentru „U” în Superliga.

 


Pe lângă debutul la nivel de seniori, Alin Chinteș a avut parte și de un sezon excepțional alături de echipa de tineret, reușind să câștige Cupa de Tineret.

Mai mult decât atât, pe parcusul sezonului, acesta a evoluat sub tricolor la mai multe acțiuni ale naționalei U18, dar și pentru națioanala U19 a României la Turneul de Elită a Campionatului European din luna martie 2024.


Astfel, Alin Chinteș devine cel de-al patrulea junior din Academie care semnează în această vară un nou contract cu FC Universitatea Cluj. Ceilalți juniori sunt Iustin Chirilă, Antonio Suciu și Matei Moraru.

Alin Chinteș va juca în alb și negru cel puțin până în anul 2030.


Articol scris de Ilinca Dandoczi

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Unde se vor disputa meciurile amicale din Austria ale „U” Cluj? Locațiile și orele de start.

Matei Moraru va continua alături de „U” Cluj. Mijlocașul va îmbrăca tricoul echipei până în 2027.

Ultimele Stiri
abonare newsletter