Sport

Șapte jucători își iau „adio” de la FC Universitatea Cluj! Cine sunt fotbaliștii care au ajuns la final de contract.

Șapte dintre fotbaliștii care au luptat în sezonul 2023/2024, își iau acum „adio” de la FC Universitatea Cluj, ajungând la final de contract.

| Foto: FC Univeristatea Cluj - Facebook | Foto: FC Univeristatea Cluj - Facebook

 

 


Este perioada în care FC Universitatea Cluj anunță cine vor fi jucătorii din sezonul 2024/2025, dar și cine sunt fotbaliștii de care echipa se va despărți în sezonul viitor.

 


Astfel, FC Universitatea Cluj a anunțat încetarea colaborării cu șapte dintre jucătorii care au făcut parte din lotul echipei în sezonul 2023/2024.

Clubul se desparte de Ante Roguljic, Federico Anselmo, Marco Rus, Ștefan Pănoiu, Filip Ilie, Andrei Peteleu, jucători care au ajuns la final de contract cu FC Universitatea Cluj. De asemenea, echipa Clujului a ajuns la un acord de reziliere cu Valentin Gheorghe.


„FC Universitatea Cluj anunță încetarea colaborării cu șapte dintre jucătorii care au făcut parte din lotul echipei noastre în sezonul 2023/2024. Clubul nostru se desparte de Ante Roguljic, Federico Anselmo, Marco Rus, Ștefan Pănoiu, Filip Ilie, Andrei Peteleu, jucători care au ajuns la final de contract cu formația noastră. De asemenea, FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord de reziliere cu Valentin Gheorghe.
Le mulțumim pentru munca depusă în alb și negru!”, a transmis conducerea clubului de fotbal.

Articol scris de Ilinca Dandoczi


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Luca Nagy rămâne la „U” Cluj. A semnat un nou angajament până în 2030.

Unde se vor disputa meciurile amicale din Austria ale „U” Cluj? Locațiile și orele de start.

Ultimele Stiri
abonare newsletter