Sport

Mii de clujeni „în galben”, în Piața Unirii la meciul România-Olanda la optimile de finală de la EURO 2024. VIDEO

Mii de clujeni s-au strâns marți seară în Piața Unirii din Cluj-Napoca să vizioneze împreună meciul România-Olanda din sferturile de finală de la EURO 2024.

Mii de clujeni s-au strâns marți seară în Piața Unirii din Cluj-Napoca să vizioneze împreună meciul România-Olanda| Foto: Aurel Constantin-Bîrliba - monitorulcj.ro Mii de clujeni s-au strâns marți seară în Piața Unirii din Cluj-Napoca să vizioneze împreună meciul România-Olanda| Foto: Aurel Constantin-Bîrliba - monitorulcj.ro

 

 


Mii de clujeni s-au strâns marți seară în Piața Unirii din Cluj-Napoca să vizioneze împreună meciul România-Olanda din sferturile de finală de la EURO 2024.

Meciul a început de la ora 19:00 iar ploaia nu i-a ținut departe pe suporteri care au venit pregătiți cu umbrele.


Mii de clujeni s-au strâns marți seară în Piața Unirii din Cluj-Napoca să vizioneze împreună meciul România-Olanda| Foto: Aurel Constantin-Bîrliba - monitorulcj.ro

Clujenii poartă tricouri galbene și au adus drapeluri și fulare cu culorile roșu, galben și albastru. Primăria Cluj-Napoca a pus la dispoziție 2.500 de scaune, însă mulți dintre spectatori stau în picioare sau pe jos. Clujenii au intonat de la distanță imnul național, la unison cu jucătorii.

Duelul pentru sferturi cu Olanda este programat pe Allianz Arena din Munchen, acolo unde România a făcut spectacol în prima etapă, când a învins-o categoric pe Ucraina, scor 3-0.


O victorie în partida de marți ar aduce în sferturile de finală ale Campionatului European o confruntare cu învingătoarea din meciul dintre Austria și Turcia.

„Tricolorii” s-au calificat în optimile turneului final din Germania din postura de câştigători ai Grupei E. Olanda s-a clasat pe locul al treilea în Grupa D.


România a trecut pentru a doua oară de faza grupelor la EURO, după ediţia din 2000, însă acum a reuşit să termine pe primul loc.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


 

CITEȘTE ȘI:

Meciul România-Olanda din optimile EURO 2024 va fi transmis pe ecranul gigant din Piața Unirii. Aviz scandalagiilor: Se poate ajunge la amenzi sau chiar la închisoare!

România are asigurate doar 7.000 de bilete pentru partida cu Olanda din optimile EURO 2024. FRF încearcă să obțină mai multe.

Ultimele Stiri
abonare newsletter