Sport

A plecat Bryce Jones, unul dintre cei mai importanți jucători de la U-BT Cluj

A plecat Bryce Jones de la echipa de baschet U-BT Cluj-Napoca. Era unul dintre cei mai importanți jucători.

A plecat Bryce Jones, unul dintre cei mai importanți jucători de la U-BT Cluj | Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook A plecat Bryce Jones, unul dintre cei mai importanți jucători de la U-BT Cluj | Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Bryce Jones a plecat de la echipa de baschet U-BT Cluj-Napoca. Era unul dintre cei mai importanți jucători. 

 


U-BT Cluj l-a transferat pe Bryce Jones anul trecut

Campioana României a bătut palma cu Bryce Jones, anul trecut. Acesta venise la U-BT Cluj de la Limoges, una dintre cele mai importante formații din Franța.

Pe numele complet Bryce Tyler Jones Jr, sportivul este originar din Brooklyn, New York, și are 29 de ani. Acesta măsoară 1.83 m și a absolvit colegiul Murray State în 2017. Ulterior și-a început cariera profesionistă la Ulcinj, în Muntenegru. A mai îmbrăcat maioul grupărilor Borac Cacak și FMP Belgrad în Serbia, iar înainte să vină la U-BT Cluj, a jucat la Limoges CSP, în ProA.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bryce Jones este noul fundaș de la U-BT Cluj. Baschetbalistul vine de la una dintre cele mai importante echipe din Franța

Mihai Silvășan, antrenorul echipei de baschet U-BT Cluj-Napoca a vorbit despre cât de importantă este educația atât în viața de zi cu zi, cât și în viața profesională.

Ultimele Stiri
abonare newsletter