Sport

Dan Petrescu face un nou transfer și îl aduce în teren pe Meriton Korenica! Ce cotă de piață are fotbalistul din Kosovo?

CFR 1907 Cluj și-a mărit din nou echipa. Dan Petrescu face un nou transfer și îl aduce în teren pe Meriton Korenica , tocmai din Kosovo.

Dan Petrescu face un nou transfer și îl aduce în teren pe Meriton Korenica | Foto: Club CFR 1907 CLUJ  - Facebook Dan Petrescu face un nou transfer și îl aduce în teren pe Meriton Korenica | Foto: Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


Cluburile CFR 1907 și Mania FK au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Meriton Korenica, Dan Petrescu aducând extrema dreaptă în terenul din Cluj-Napoca. 

 


Meriton Korenica, în vârstă de 27 de ani, și-a petrecut cea mai mare parte a carierei la FC Ballkani, fosta adversară a clubului CFR Cluj din grupele Conference League. Alături de această echipă a câștigat trei titluri de Campion, o Cupă și o Supercupă. În tricoul acestei formații, Meriton a avut 142 de apariții, reușind să marcheze de 25 de ori și să fie autorul a zece pase decisive. 

Fotbalistul din Kosovo este cel de-al zecelea transfer, realizat de CFR Cluj în această vară, cota de piață a lui Meriton Korenica fiind de 400.000 de euro, potrivit Transfermarkt. 


Fotbalistul de bandă, în vârstă de 27 de ani, a mai evoluat pentru echipe ca FC Prishtina, KF Liria Prizren, Manisa FK, Metalurg Skopje și Shkendija Tetovo, având și cinci prezențe la Echipa Națională a Statului Kosovo. 

Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a mai bifat un transfer! În Gruia va ajunge un fotbalist cu trei titluri în palmares.

Golgheterul Superligii se desparte de CFR Cluj în aplauzele echipei: „Îți mulțumim, Philip, pentru toate momentele frumoase”

abonare newsletter