Sport

„U” Cluj își întărește echipa. Fundașul Ștefan Andrei va evolua în lotul „Șepcilor Roșii”.

Echipa lui Neluțu Sabău anunță colaborarea cu un nou jucător. Fundașul Ștefan Andrei, 21 de ani, se alătură familiei FC Universitatea Cluj.

„U” Cluj își întărește echipa. „Bun venit, Ștefan Andrei!”|Foto: FC Universitatea Cluj Facebook.com „U” Cluj își întărește echipa. „Bun venit, Ștefan Andrei!”|Foto: FC Universitatea Cluj Facebook.com

 

 


FC Universitatea Cluj anunță că a semnat un contract cu Ștefan Andrei (21 de ani), jucător testat de către staff-ul tehnic în cantonamentul din Austria.

Practic, înainte de deschiderea noului sezon din Superliga, FC Universitatea Cluj continuă să-și întărească echipa, în urma transferurilor făcute în ultima perioadă. 


CITEȘTE ȘI: 
Pregătiri intense pentru „studenți” înaintea noului sezon al Superligii. Neluțu Sabău: „Ne batem de la egal la egal cu FCSB”.

Fundașul Ștefan Andrei, care poate juca atât în centrul apărării, cât și în banda dreaptă, a evoluat în ultimul sezon pentru formația din al treilea eșalon Sănătatea Cluj unde a strâns 28 de partide și a marcat un gol.

În cantonamentul din Austria, Ștefan Andrei a fost utilizat de către Ioan Ovidiu Sabău ca fundaș dreapta timp de o repriză în primul amical cu SV Ried (1-1), în a doua parte a jocului cu UVB Vöcklamarkt (5-0) și pe toată durata partidei cu DVTK (0-2). 


„Împotriva celor de la SV Ried, noul nostru jucător a contribuit la golul echipei noastre, oferind pasa decisivă pentru Adel Bettaieb”, se arată în anunțul publicat de FC Universitatea Cluj. 

FC Universitatea Cluj va întâlni, în deplasare, campioana FCSB, în debutul noului sezon al Superligii de fotbal. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Superliga. Programul primelor două etape din sezonul 2024-2025. Când joacă „U” și CFR Cluj.

abonare newsletter