Sport

Fost fotbalist al Universității Cluj, scandal pe internet. Balauru calcă pisici cu mașina și se laudă cu asta!

Dragoș Balauru, fost fotbalist la „U” Cluj, este în mijlocul unui scandal pe internet. Acesta calcă pisici cu mașina și se laudă cu asta.

Dragoș Balauru și-a șters contul de Facebook după postarea revoltătoare | Foto: Argesul Online Dragoș Balauru și-a șters contul de Facebook după postarea revoltătoare | Foto: Argesul Online

 

 


Dragoș Balauru, fost fotbalist la „U” Cluj în perioada 2012-2013, este în mijlocul unui scandal pe internet. Acesta calcă pisici cu mașina și se laudă cu asta.

Calcă pisici cu mașina și se laudă cu asta

Dragoș Balauru, 34 de ani, jucător cu mai multe sezoane în primele două ligi, acum la Unirea Ungheni (județul Mureș) e pasionat de vânătoare și de pescuit. Recent, a intrat în dispute verbale la limita dintre obrăznicie și mârlănie cu mai mulți iubitori de animale, după ce a scris pe pagina sa de Facebook că „plăcerea mea cea mai mare e să calc pisici cu mașina”, scrie Argeșul Online.


Criticat de mai mulți iubitori de animale, Dragoș Balauru a avut un limbaj suburban, spunându-i printre altele unei pensionare iubitoare de pisici: „Am curaj cu căprioarele și cu pensionarele. Tu cum stai cu menopauza?”

Reacție halucinantă din partea clubului de fotbal

Unirea Ungheni, echipă la care joacă acum portarul, a oferit o reacție halucinantă. Aceștia nu doresc să ia măsuri împotriva lui Dragoș Balauru și spun că eventualele nemulțumiri se pot adresa pe pagina personală a fotbalistului.


Calcă pisici cu mașina și se laudă cu asta | Foto: Argeșul Online
Clubul de fotbal nu ia măsuri împotriva portarului | Foto: Argeșul Online

Și-a șters contul de Facebook în urma scandalului

În vârstă de 34 de ani, portarul Dragoș Balauru este la ora actuală în cantonament cu echipa Unirea Ungheni în Slovacia. Dragoș Balauru și-a șters contul de Facebook la scurt timp după ce zeci de grupuri de iubitori de animale s-au mobilizat și au făcut sesizare la Poliție.

Cel mai slab portar pentru FC Voluntari

Dragoș Balauru a evoluat în peste 130 de meciuri în Liga 1, iar în sezonul 2015-2016 a fost printre cei mai slabi portari din Liga 1 când juca pentru FC Voluntari, primind zeci de goluri.


Conform site-ului transfermarkt.com, Dragoș Balauru a fost transferat gratuit sau împrumutat la echipe din Liga 1 și a 2-a în decursul anilor. Acesta a trecut și pe la echipe bune.

De exemplu, în anul 2012, jucătorul a fost împrumutat de la FCM Târgu Mureș la „U” Cluj unde a rămas până la finalului aceluiași an. Portarul a mai trecut pe la Rapid Bukarest, FC Voluntari, Gloria Buzău și UTA Arad.


Transferurile lui Dragoș Balauru | Sursa: transfermarkt.com

Fotbalist de la West Ham, amendă usturătoare pentru că și-a maltratat pisica

Kurt Zouma, fundaș al lui West Ham United, a fost filmat la începutului anului 2022 în timp ce maltrata una dintre pisicile pe care le are. 

Fotbalistul a fost filmat lovind, aruncând și alergând o pisică în bucătăria sa. West Ham, l-a amendat cu 300.000 de euro, cerându-i ca suma să fie donată spre o asociație care se ocupă cu îngrijirea animalelor abandonate 

În plus, cele două pisici care se aflau în proprietatea sportivului au fost preluate de autoritățile de specialitate din Marea Britanie.

Și Adidas, companie cu care avea contract de publicitate, a reacționat la scurt timp după apariția imaginilor teribile și a anunțat că renunță la colaborarea cu Zouma. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

O vulpe a omorât mai multe pisici în cartierul Mărăști: „Din 11 au rămas 2 pui și 2 femele”

Ultimele Stiri
abonare newsletter