Sport

Portarul Dragoş Balauru, dat afară de la Unirea Ungheni. Fostul fotbalist al Universității Cluj calcă pisici și se laudă cu asta pe internet.

Contractul lui Balauru cu Unirea Ungheni a fost reziliat.

Contractul lui Balauru cu Unirea Ungheni a fost reziliat. Fostul fotbalist al Universității Cluj calcă pisici și se laudă cu asta pe internet. | Foto: romaniansoccer.ro Contractul lui Balauru cu Unirea Ungheni a fost reziliat. Fostul fotbalist al Universității Cluj calcă pisici și se laudă cu asta pe internet. | Foto: romaniansoccer.ro

 

 


Unirea Ungheni a reziliat contractul cu portarul Dragoș Balauru, în urma scandalului online în care acesta este implicat. Fotbalistul a postat pe pagina sa de Facebook o mărturisire ce a șocat opinia publică, aceasta fiind că „plăcerea mea cea mai mare e să calc pisici cu mașina”, conform Argeșul Online.

 


Clubul Unirea Ungheni a evitat mesajele oamenilor care îi cereau să ia măsuri pentru atitudinea lui Dragoș Balauru. Clubul a blocat toate comentariile și a șters tot ceea ce putea să le păteze imaginea și avea legătură cu scandalul pornit de portar. Întrebat de câțiva oameni dacă are de gând să ia măsuri față de Balauru, clubul a răspuns că este interesat doar de performanța sportivă a jucătorului și că nu au nici cel mai mic interes față de viața privată a acestuia. De asemenea, nu au dorit să spună nimic față de atitudinea portarului, până în momentul rezilierii contractului. 

Clubul Unirea a reziliat contractul ca să scape cu imaginea curată

În urma scandalului asupra portarului Unirea Ungheni și analizând aspectele ce puteau afecta imaginea clubului de fotbal, managerul clubului C.S.Unirea Ungheni 2018, Adrian Pop, alături de principalul echipei, Eusebiu Tudor și ceilalți antrenori angrenați în pregătirea jucătorilor au decis excluderea din lot și încheierea contractului cu Dragoș Balauru.


CITEŞTE ŞI
Fost fotbalist al Universității Cluj, scandal pe internet. Balauru calcă pisici cu mașina și se laudă cu asta!

„Un astfel de moment poate fi sensibil pentru echipă dacă nu este tratat cu seriozitatea și rigoarea potrivită, tocmai de aceea am considerat deplasarea mea aici, discuția mea față în față cu cei implicați și desigur consultarea chiar aici în cantonamentul din Slovacia, cu cei care răspund direct de formarea jucătorilor. Suntem profesioniști cu toții tocmai de aceea am hotărât rezilierea contractului cu fotbalistul implicat în acest subiect. Cu siguranță și din astfel de experiențe avem cu toții de învățat. Echipa își continuă parcursul cantonamentului conform planificărilor, le-am dorit băieților noștri succes în amicalele următoare fiindcă în această perioadă este foarte importantă focusarea pe buna pregătire a lor!”, a precizat managerul clubului, Adrian Pop.

Balauru a atacat oameni pe Facebook, după și-a șters contul

În urma pornirii scandalului, fostul jucător al Unirea Ungheni a avut o atitudine agresivă față de cei care îi atrăgeau atenția față de cele spuse. Pe pagina de Facebook acesta s-a luat la ceartă cu o pensionară iubitoare de pisici, care i-a atras atenția asupra spuselor sale. 


„Am curaj cu căprioarele și cu pensionarele. Tu cum stai cu menopauza?”, a fost întrebarea pusă de Dragoș Balauru. Răspunsurile sale au alarmat opinia publică, deoarece zeci de grupuri de iubitori de animale s-au mobilizat și au făcut sesizări la Poliție. În urma sesizărilor, fotbalistul și-a șters contul de Facebook. 

Articol realizat de Alina Petric


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

O vulpe a omorât mai multe pisici în cartierul Mărăști: „Din 11 au rămas 2 pui și 2 femele”

Ultimele Stiri
abonare newsletter