Sport

Derby-ul Clujului s-ar putea juca în Gruia: „În mod normal trebuia să se dispute la Sibiu”

Derby-ul Clujului a fost programat în etapa 4 a SuperLigii, pe terenul „Șepcilor Roșii”, însă în perioada respectivă se desfășoară festivalul Untold. Meciul s-ar putea juca în Gruia.

Derby-ul Clujului s-ar putea juca în Gruia | Foto: monitorulcj.ro Derby-ul Clujului s-ar putea juca în Gruia | Foto: monitorulcj.ro

 

 


Meciul dintre „U” și CFR a fost programat în etapa 4 a SuperLigii pe Cluj Arena, iar returul din toamnă pe stadionul din Gruia.

 


Problema este că în weekendul 3-5 august, când ar trebui să se dispute derby-ul Clujului, are loc festivalul Untold.

Oficialii rivalelor clujene au ajuns la un acord să schimbe locul de disputarea al celor două meciuri programate în sezonul regular. Astfel, turul se va disputa pe terenul lui CFR Cluj, iar returul, din etapa 19, va avea loc pe Cluj Arena, potrivit FANATIK.


„În mod normal, meciul U Cluj – CFR Cluj, din etapa 4, trebuia să se dispute la Sibiu. Cei de la U Cluj au făcut o solicitare, au discutat cu cei de la CFR Cluj, cu domnul Neluțu Varga, iar acesta a fost de acord ca meciul să se joace în Gruia.
Se va juca în Gruia meciul tur dintre cele două formații, iar returul va fi pe Cluj Arena, tot anul acesta, în toamnă. Deci U Cluj – CFR Cluj din etapa 4 nu se va juca la Sibiu, Neluțu Varga a lăsat orice orgoliu deoparte și a fost de acord să nu mai meargă echipele la Sibiu, să se joace în Cluj”, a declarat Cristi Coste pentru sursa citată anterior.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Veşti bune în Gruia! Doi jucători au semnat prelungirea contractului la CFR.

Kelven Thalisson părăsește „U” Cluj. Fundașul va juca în Superliga Turciei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter