Sport

CFR Cluj - Neman Grodno. A mai rămas o zi până la primul meci din turul II preliminar Conference League.

CFR Cluj se pregăteşte pentru meciul cu Neman Grodno. A mai rămas o zi până la primul meci din turul II preliminar Conference League.

CFR Cluj - Neman Grodno. A mai rămas o zi până la primul meci din turul II preliminar Conference League. | Foto:  Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook CFR Cluj - Neman Grodno. A mai rămas o zi până la primul meci din turul II preliminar Conference League. | Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


CFR Cluj se pregăteşte pentru meciul cu Neman Grodno. A mai rămas o zi până la primul meci din turul II preliminar Conference League.

 


„CFRiști, ne revedem în Gruia pentru meciul din Turul 2 preliminar al UEFA Conference League! Vă așteptăm în număr cât mai mare să îi susțineți pe băieții noștri în duelul cu Neman Grodno de joi, 25 iulie, de la ora 20:30”, transmite CFR Cluj, pe pagina de Facebook

CFR Cluj va juca în Ungaria returul cu Neman Grodno

CFR Cluj va juca în Ungaria returul cu Neman Grodno din turul doi preliminar al Conference League.


„Conform informării emise de către UEFA, echipele din Belarus trebuie să joace meciurile din competițiile europene, considerate a fi pe teren propriu, în afara țării lor și fără spectatori. Astfel, partida retur din Conference League se va juca în Ungaria, pe Gyirmóti Stadion din Gyor, joi, 1 august”, a anunțat în luna iunie CFR Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj și-a aflat posibilele adversare din turul III preliminar al Conference League

abonare newsletter