Sport

Dan Petrescu, după remiza din Gruia: „Avem șansele noastre. Mergem în Ungaria să ne calificăm”.

CFR Cluj a încheiat la egalitate meciul disputat joi seară în Gruia cu bielorușii de la Neman Grodno. „Am zis că va fi un meci dificil, dar avem șansele noastre la calificare, în Györ”, spune antrenorul Dan Petrescu.

Dan Petrescu, după remiza din Gruia: „Avem șansele noastre la calificare”|CFR 1907 Official Dan Petrescu, după remiza din Gruia: „Avem șansele noastre la calificare”|CFR 1907 Official

 

 


CFR Cluj a fost ţinută în şah de echipa belarusă Neman Grodno, 0-0, joi seara, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, în prima manşă din turul secund preliminar al competiţiei de fotbal Conference League.

CITEȘTE ȘI: 
CFR Cluj–Neman Grodno 0-0. Remiză în Gruia, în turul doi preliminar al Conference League.

De altfel, înainte de disputarea partidei, antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu anunțase că echipa din Gruia se pregătește pentru un meci dificil. 


„Au jucat simplu și corect, n-au riscat nimic”

„Eu știam ce meci va fi, v-am spus ieri la conferință. Am mai spus și repet. Mereu a fost egal cu bielorușii. Echipele lor sunt pregătite fizic. Au stat bine fizic, au jucat simplu și corect. Asta e, acum îi cunoaștem, știm ce va fi la retur”, a explicat Dan Petrescu. 

Tehnicianul CFR Cluj s-a plâns de absența sistemului VAR, astfel că echipa din Gruia nu a beneficiat de cel puțin o lovitură de la 11 metri.


„Avem șansele noastre la calificare”

Cu toate acestea, Petrescu crede în continuare în șansele de calificare din turul trei, care se va disputa la Györ, în Ungaria. 

„Trebuie să ne gândim la meciul de duminică și la deplasarea din Ungaria. E bine că nu e o deplasare așa lungă. În același timp, Grodno n-are meci, se vor odihni, vor aștepta meciul cu noi și se vor pregătți. Va fi un meci greu. Posibil să fie și prelungiri, și penalty-uri, e posibil orice.


Trebuie să fim realiști. Avem șansele noastre, trebuie să mergem acolo și să ne calificăm, dar până atunci e meciul cu Craiova de duminică”, a declarat Dan Petrescu.

Meciul din manşa secundă va avea loc pe 1 august, pe Gyirmoti Stadion din Gyor (Ungaria), de la ora 21:00, şi va fi condus de cipriotul Andreas Argyrou.


În cazul în care va elimina echipa belarusă, CFR Cluj va întâlni în turul al treilea din Conference League pe învinsa dintre Sporting Braga (Portugalia) şi Maccabi Petah-Tikva FC (Israel), din Europa League. CFR ar juca primul meci în deplasare.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj–Neman Grodno 0-0. Remiză în Gruia, în turul doi preliminar al Conference League.

abonare newsletter