Sport

Hagi a refuzat postul de selecţioner al echipei naţionale a României. „A fost una din cele mai dificile decizii din întreaga carieră”.

Antrenorul formaţiei Farul, Gheorghe Hagi, a refuzat postul de selecţioner al echipei naţionale a României.

Hagi a refuzat postul de selecţioner al echipei naţionale a României | Foto: Farul Constanţa - Facebook Hagi a refuzat postul de selecţioner al echipei naţionale a României | Foto: Farul Constanţa - Facebook

 

 


Antrenorul formaţiei Farul, Gheorghe Hagi, a refuzat postul de selecţioner al echipei naţionale a României. El a transmis, luni, prin intermediul unui comunicat de presă, că decizia a luat-o ca urmare a unor condiţii impuse de FRF, dar şi a proiectului început la Constanţa.

 


„Dragi suporteri români, în urma discuţiilor din ultima perioadă, cu privire la dorinţa Federaţiei Române de Fotbal de a fi noul selecţioner al României, doresc să precizez următoarele: Am analizat în ultimele zile această posibilitate, pentru că, pe de o parte, trebuiau îndeplinite anumite condiţii ale FRF, iar pe de altă parte există proiectul pe care l-am început la Farul Constanţa în urmă cu trei ani, unde îmi doresc să construim un club puternic. Din acest motiv am decis că nu pot accepta propunerea Federaţiei Române de Fotbal de a fi selecţionerul echipei naţionale”, se menţionează în comunicatul publicat pe site-ul oficial al clubului Farul.

CITEŞTE ŞI
Edi Iordănescu a părăsit echipa națională de fotbal: „Va continua să aibă un impact pozitiv în fotbalul românesc şi în viitor”

Hagi a mai explicat că a fost una dintre cele mai dificile decizii pe care le-a luat în întreaga carieră. 


„A fost cu siguranţă una din cele mai dificile decizii pe care le-am luat în întreaga carieră, pentru că naţionala României reprezintă visul oricărui tehnician român. Mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături în aceste zile. Hai, România! Cu respect, Gheorghe Hagi”, se mai menţionează în comunicat.

Hagi, prima opţiune ca antrenor al naționalei de fotbal a României

Antrenorul formaţiei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a fost desemnat, la 24 iulie, prima opţiune pentru postul de selecţioner al echipei naţionale a României de către Comisia Tehnică a Federaţiei Române de Fotbal. De la acel moment, conducerea FRF a discutat cu Gheorghe Hagi condiţiile preluării conducerii tehnice a primei reprezentative.


Federaţia Română de Fotbal a anunţase la 22 iulie, pe site-ul oficial, încheierea colaborării cu selecţionerul Edward Iordănescu, după ce prelungirea contractului scadent la finalul acestei luni nu a mai fost posibilă, cele două părţi nereuşind să ajungă la o înţelegere.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Hagi ar putea fi noul antrenor al naționalei de fotbal a României. Mihai Stoichiță (FRF): „Poate fi o garanție a reușitei”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter