Sport

Cine este noul favorit al FRF pentru postul de selecționer, după ce Hagi a refuzat oferta?

Gheorghe Hagi a refuzat oferta propusă de FRF pentru postul de selecționer. Iată cine este următorul pe lista favoriților lui Răzvan Burleanu.

Cine este noul favorit al FRF pentru postul de selecționer, după ce Hagi a refuzat oferta | Foto: Federația Română de Fotbal - Facebook Cine este noul favorit al FRF pentru postul de selecționer, după ce Hagi a refuzat oferta | Foto: Federația Română de Fotbal - Facebook

 

 


 

Gheorghe Hagi, cunoscut și ca „regele” fotbalului din România, a refuzat oferta propusă de FRF pentru postul de selecționer. Iată cine este următorul pe lista favoriților lui Răzvan Burleanu. 


 

După anunțul făcut de Edward Iordănescu referitor la plecarea de pe banca tehnică a echipei naționale, Federația Română de Fotbal i-a propus lui Gheorghe Hagi să preia postul de selecționer, însă acesta a refuzat oferta. 


Citește și:
Edi Iordănescu a părăsit echipa națională de fotbal: „Va continua să aibă un impact pozitiv în fotbalul românesc şi în viitor”

Astfel, Federația Română de Fotbal, al cărei președinte este Răzvan Burleanu, a creat o listă întreagă cu nume mari din fotbal care ar putea prelua echipa națională. Primul pe listă era Gică Hagi, dar cum acesta a refuzat postul, FRF va trebui să-l abordeze pe următorul. 

Noul favorit pentru banca tehnică a echipei naționale este Adrian Mutu (45 de ani), acesta fiind liber de contract de aproape patru luni, de când s-a despărțit de CFR Cluj


Citește și: 
Daniel Graovac revine la CFR Cluj. Apărătorul se întoarce la echipă după doi ani.

Cunoscut și sub denumirea de „Briliantul”, Mutu a mai lucrat cu FRF în perioada 2020-2021, când a fost ales selecționer pentru naționala U21. Ulterior, Adrian Mutu a preluat FCU Craiova. 

Înainte de campania de calificare la Campionatul Mondial, România va lua startul în Divizia C din UEFA Nations League, acolo unde se va duela cu Kosovo, Cipru și Lituania. Primele două meciuri vor avea loc în luna septembrie, iar Kosovo va fi primul adversar, pe teren propriu (6 septembrie), după care va urma o deplasare în Lituania (9 septembrie).


Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mesajul selecţionerului Edi Iordănescu, după înfrângerea României la EURO 24. „Plecăm cu capul sus, dar cu sufletul frânt”.

Hagi ar putea fi noul antrenor al naționalei de fotbal a României. Mihai Stoichiță (FRF): „Poate fi o garanție a reușitei”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter