Sport

„Studenții” vor juca acasă, la doar șapte zile după Untold. Organizatorii festivalului: „FC Universitatea Cluj va putea juca următorul meci pe teren propriu”.

„U” Cluj va juca primul meci pe Cluj Arena, la distanță de o săptămână după încheierea festivalului Untold.

„U” Cluj va juca pe Cluj Arena la doar șapte zile după Untold|Foto: FC Universitatea Cluj Facebook.com „U” Cluj va juca pe Cluj Arena la doar șapte zile după Untold|Foto: FC Universitatea Cluj Facebook.com

 

 


Organizatorii Untold au oferit asigurări că refacerea gazonului de pe Cluj Arena, după încheierea ediției din acest an, programată în perioada 8-11 august, se va afce în cel mai scurt timp. 

CITEȘTE ȘI: 
Untold 2024 - Cel mai sigur loc public din România! Peste 10 camere video people meter instalate în stadion.

Astfel, echipa lui Neluțu Sabău va putea disputa partida cu Sepsi Sf Gheorghe, din 19 august, pe teren propriu. 


„FC Universitatea Cluj va juca primul meci acasă”

După cum s-a întâmplat și în cazul edițiilor anterioare, organizatorii Untold au anunțat că gazonul de pe Cluj Arena va fi perfect funcțional pentru meciurile de fotbal din Superliga. 

Mai mult, în acest an, „studenții” vor juca acasă la doar șase zile de la încheierea festivalului. 


„Așa cum ați văzut și anul trecut nu am avut niciun impediment în a pregăti gazonul pentru următorul meci de fotbal și așa se va întâmpla și anul acesta. Vom folosi același tip de protecție pentru gazon, pentru ca echipa de fotbal FC Universitatea Cluj să poată juca acasă, chiar în săptămâna de după festival.

Aceasta va fi, cu siguranță, și pentru noi toți o provocare: nu am mai avut niciodată de când suntem în organizarea acestui eveniment o provocare pe care să o rezolvăm atât de repede, în două, patru, șase zile. Așadar, va fi o provocare, dar suntem siguri că „U” Cluj va putea juca următorul meci acasă”, a declarat Radu Rus, șeful de producție Untold. 


Luni 12 august, „U” Cluj va disputa în deplasare partida cu Petrolul, iar următorul meci din Superliga, programat pentru 19 august, când FC Universitatea va întâlni echipa Sepsi OSK, se va juca pe Cluj Arena. 

„Pe 19 august ne întoarcem acasă!
 Partida cu Sepsi OSK din etapa a șasea se va disputa pe 19 august, de la ora 19:00, pe Cluj Arena”, au anunțat și cei de la „U” Cluj pe pagina de Facebook. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Untold 2024 va avea cea mai mare scenă principală din istoria festivalului! Pregătiri și pentru ediția aniversară.

Ultimele Stiri
abonare newsletter