Sport

Dan Petrescu, după victoria CFR Cluj: „Sunt fericit pentru rezultat și pentru atitudinea băieților!”

CFR Cluj s-a impus (1-0) în meciul disputat la Sofia împotriva celor de la Maccabi Petach Tikva, în turul trei preliminar Conference League. „Sunt fericit pentru rezultat”, spune antrenorul Dan Petrescu.

Dan Petrescu, după victoria obținută de CFR Cluj: „Sunt fericit pentru rezultat, dar puteam să câștigăm mai mult”|Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ Facebook.com Dan Petrescu, după victoria obținută de CFR Cluj: „Sunt fericit pentru rezultat, dar puteam să câștigăm mai mult”|Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ Facebook.com

 

 


CFR Cluj a reușit o victorie însemnată, încheiată cu scorul 1-0, împotriva israelienilor de la Maccabi Petach Tikva. 

CITEȘTE ȘI: 
Maccabi Petach Tikva – CFR Cluj, 0-1. Victorie pentru clujeni în turul trei preliminar din Conference League.

Deși s-a arătat mulțumit de rezultat, Dan Petrescu a arătat că CFR Cluj nu a reușit să valorifice câteva ocazii foarte bune de pe parcursul meciului. 


„Puteam să câștigăm mai mult”

Potrivit antrenorului Dan Petrescu, din cauza rezultatului de joi seară, următorul meci pe care-l vor disputa cu cei de la Maccabi Petach Tikva va fi mai solicitant pentru clujeni. CFR Cluj putea scoate un scor mai bun, spune tehnicianul.

„A fost doar primul meci. Sunt conștient că o să fie meci greu săptămâna viitoare. Este o echipă bună, au experiență. Mulți au jucat la nivel internațional la U21.


Prima repriza a fost bună, am ratat ocazii incredibile. Nu ai cum să ratezi așa ceva în Europa. 1-0, per total e puțin. Puteam să câștigăm mai mult. Ne-am făcut meciul al doilea mai greu. Ținem cont de faptul că echipa de azi va juca și joi.

Sunt fericit pentru rezultat și pentru atitudinea băieților. A fost greu, echipa obosită, cald, am suferit.


Sunt îngrijorat pentru calificare, dar acum mă focusez pe campionat. Avem o problemă cu fundașii”, a declarat Dan Petrescu după victoria obținută de CFR Cluj. 

După victoria din turul doi al Conference League, în fața celor de la Neman Grodno (5-0), CFR Cluj a disputat pe Georgi Asparuhov Stadium din Sofia meciul din turul trei preliminar împotriva israelienilor de la Maccabi Petach Tikva, încheiat cu un rezultat favorabil clujenilor. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Maccabi Petach Tikva – CFR Cluj, 0-1. Victorie pentru clujeni în turul trei preliminar din Conference League.

Ultimele Stiri
abonare newsletter