Sport

Universitatea Cluj, pregătiri pentru partida cu Petrolul. Neluțu Sabău: „Nu avem voie să ne mulțumim cu ce am realizat”.

„U” Cluj se pregătește pentru meciul pe care-l va diputa în deplasare cu Petrolul Ploiești. „Dacă vrem alte obiective la acest club, trebuie să ai continuitate în rezultate”, spune antrenorul Universității Cluj, Neluțu Sabău.

Antrenorul Neluțu Sabău, despre pregătirile Universității Cluj pentru partida cu Petrolul: „Nu avem voie să ne mulțumim cu ce am realizat”| Foto: Paula Copaciu - monitorulcj.ro Antrenorul Neluțu Sabău, despre pregătirile Universității Cluj pentru partida cu Petrolul: „Nu avem voie să ne mulțumim cu ce am realizat”| Foto: Paula Copaciu - monitorulcj.ro

 

 


Universitatea Cluj a avut un parcurs frumos în acest sezon din Superliga, iar după patru meciuri, din care două cu CFR și FCSB, din care a scos 8 puncte, „studenții” se pregătesc de partida cu Petrolul. 

CITEȘTE ȘI: 
„Studenții” vor juca acasă, la doar șapte zile după Untold. Organizatorii festivalului: „FC Universitatea Cluj va putea juca următorul meci pe teren propriu”.

Antrenorul „U” Cluj, Neluțu Sabău, spune că echipa este pregătită pentru o nouă victorie, însă și Petrolul Ploiești vine cu rezultate bune și motivare, aspecte ce ar putea ridica probleme în meciul de luni. 


„Nu avem voie să ne mulțumim cu ce am realizat”

„Toți adversarii ne tratează diferit. Vor fi foarte motivați, vor pregăti foarte bine meciul cu noi. Venim după o perioadă foarte bună. Nu pot fi deconectați sau relaxați cei de la Petrolul. Noi venim după o perioadă bună. Sper sa ne fi refăcut, să fi găsit metodele potrivite de antrenament”, a declarat Neluțu Sabău înaintea partied cu Petrolul Ploiești, potrivit site-ului oficial al clubului „U” Cluj. 

„Sper să-i pot aduce la o formă foarte bună din punct de vedere fizic, din punct de vedere mental. Să-și dorească să avem continuitate în rezultate și în joc, contează foarte mult”, a explicat tehnicianul Universității Cluj. 


„Studenții”, pregătiți pentru victorie

Sabău vrea continuitate în rezultate. 
„Asta ne dorim, dacă vrem alte obiective la acest club, trebuie să ai continuitate în rezultate. Nu avem voie să ne mulțumim cu ce am realizat. Tot ce s-a întamplat frumos, deosebit la jocul cu CFR în 2-3 zile clar că am fost nevoiți să uităm. 

CITEȘTE ȘI: 
CFR Cluj – FC Universitatea Cluj 2-3. Cele două echipe au făcut show în Gruia

Sper să fi fost destul de convingător în discuțiile pe care le-am avut, cât de important este să ne concentrăm și să avem acea stare de spirit pe care am avut-o cu o săptămână înainte de meciul cu CFR”, a adăugat Neluțu Sabău. 


Antrenorul „studenților” a recunoscut că rezultatele bune nu au fost obținute ușor. În acest context, clujenii sunt dispuși să revină acasă și cu un singur punct, chiar dacă merg la victorie. 

„Da, m-ar mulțumi și un punct. Nu e ușor să ai 4 jocuri, din care 2 cu CFR și FCSB și să ai 8 puncte, cu o echipă care a făcut multe modificări, jucători noi. Am reușit totuși într-un timp destul de scurt să devenim o echipă omogenă, cât de cât cu o anumită identitate, relații de joc. Dar ce e foarte important e să îi ții conectați, concentrați și să nu se mulțumească cu puțin. Aici e secretul, doar așa reușești să-ți îndeplinești obiectivele”, a declarat antrenorul Universității Cluj, Ioan Ovidiu Sabău. 


„U” Cluj mai pregătește între timp două transferuri, însă care „să fie foarte foarte bune”, potrivit declarației făcute de Sabău. 

Meciul dintre Petrolul Ploiești și FC Universitatea Cluj din cadrul etapei a 5-a a Superligii va avea loc luni, 12 august, de la ora 19, pe stadionul „Ilie Oană”.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj – FC Universitatea Cluj 2-3. Cele două echipe au făcut show în Gruia

Ultimele Stiri
abonare newsletter