Sport

Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, înaintea meciului cu Unirea Slobozia: „Avem nevoie de trei puncte ca de aer!”

Meci dificil pentru CFR Cluj, duminică seară, pe teren propriu. Fără titulari, cu 10 jucători noi. „Ne pregătim pentru cel mai greu meci!”, spune antrenorul Dan Petrescu.

Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, înaintea meciului cu Unirea Slobozia: „Ne pregătim pentru cel mai greu meci!”|Foto: CFR 1907 Official Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, înaintea meciului cu Unirea Slobozia: „Ne pregătim pentru cel mai greu meci!”|Foto: CFR 1907 Official

 

 


CFR Cluj va disputa, duminică, meciul cu Unirea Slobozia, o echipă cu un joc bun în ultimele patru meciuri și care a reușit să-l impresioneze pe antrenorul „ferovirarilor”, Dan Petrescu. 

CFR Cluj se pregătește pentru două „finale” – meciul cu Unirea Slobozia, din Superliga, și partida cu Maccabi Petach Tikva, programată pentru joi, 15 august. 


Echipa din Gruia se resimte în urma partidelor disputate în campionat și Conference League, fără pauze.

Viitorul CFR Cluj în Superliga, decis în meciul cu Unirea Slobozia

În condițiile unei evoluții mai modeste în primele meciuri din noul sezon al Superligii, Petrescu spune că CFR Cluj are nevoie de toate cele trei puncte. În joc este viitorul echipei. 


„Ultimele meciuri le-am pierdut. Sunt foarte dezamăgit, mai ales că am jucat și pe teren propriu

CITEȘTE ȘI: 
Dan Petrescu, despre meciul CFR Cluj – U Cluj: „Era un meci important. Nu aveam voie să-l pierdem.”

Poate nu meritam să pierdem aceste meciuri, dar tabela este grăitoare la fotbal. 


Altfel, presiunea este maximă pentru noi, mai puțin pentru Slobozia. Am urmărit toate cele patru meciuri ale celor de la Slobozia: am rămas impresionat, vă spun sincer. Au 11 jucători noi, din care 9 titulari. Au făcut o echipă extraordinară, dar când ai timp la dispoziție, o săptămână, să zicem, e mult mai ușor să pregătești un meci. 

Pentru noi e greu să facem echipa și la campionat, și la cupe. Din păcate, târziu ne-am trezit, și am făcut două echipe, iar asta se vede în rezultate. Rezultatele noastre nu au fost bune până acum în campionat. 


Nu contează cum jucăm, cum ajungem, avem nevoie de trei puncte ca de aer!”, a explicat tehnicianul CFR Cluj, Dan Ptrescu, înaintea partidei cu Unirea Slobozia. 

CFR Cluj-Unirea Slobozia, fără titulari pe teren

„Ne pregătim pentru cel mai greu meci! 

Nu ne permitem să intrăm cu primul 11. Riscăm să pierdem 3-4 jucători. Din această cauză am făcut un lot mare, clar că vor fi riscuri, dar trebuie să mi le asum: 10 jucători noi, care n-au fost pe teren. Sperăm să facă un joc mai bun decât în ultimele meciuri și să căștigăm.

Partida de duminică reprezintă o finală foarte importantă pentru noi. După mine, avem două finale importante: duminică și joi”, a adăugat Petrescu. 

După meciul de duminică seara, din campionat, CFR Cluj va juca, joi, în etapa a doua a din runda a treia a Conference League, cu israelienii de la Maccabi Petach Tikva. Ambele meciuri vor fi disputate pe teren propriu. 

Potrivit antrenorului Dan Petrescu, jucătorii se resimt după meciurile din ultima perioadă, în care au fost nevoiți să fie pe teren atât pentru meciurile din Superliga, cât și pentru cele din Conference League. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj – FC Universitatea Cluj 2-3. Cele două echipe au făcut show în Gruia

Ultimele Stiri
abonare newsletter