Sport

Ana Maria Bărbosu va primi vineri medalia de bronz obţinută la Jocurile Olimpice

S-a decis când va primi Ana Maria Bărbosu medalia de bronz de la Jocurile Olimpice. Vineri, 16 august, va fi organizată o ceremonie specială.

Ana Maria Bărbosu va primi medalia de bronz de la Jocurile Olimpice. Va fi organizată o ceremonie specială. | Foto: Marcel Ciolacu - Facebook Ana Maria Bărbosu va primi medalia de bronz de la Jocurile Olimpice. Va fi organizată o ceremonie specială. | Foto: Marcel Ciolacu - Facebook

 

 


La o săptămână de când a pierdut pe nedrept medalia de bronz în finala de la sol la Jocurile Olimpice, Ana Maria Bărbosu va intra în posesia medaliei.

 


Potrivit Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, gimnasta Ana Maria Barbosu va primi medalia de bronz câștigată în finala de la sol a  Jocurilor Olimpice de la Paris 2024, în cadrul unui eveniment care va avea loc pe esplanada Casei Olimpice din București, vineri, 16 august, de la ora 09.30.

CITEŞTE ŞI
Verdict TAS. Ana Bărbosu a obținut medalia de bronz, iar Sabrina Voinea a urcat pe locul 4.

Medalia îi va fi înmânată de Octavian Morariu, membru al Comitetului Internațional Olimpic pentru România, și de Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român. 


Ana Bărbosu a fost pentru câteva zeci de secunde medaliată cu bronz

Pe 5 august, în finala de la sol, Ana Bărbosu a fost pentru câteva zeci de secunde medaliată cu bronz, însă americanca Jordan Chiles a depus contestaţie şi i s-a mărit nota, de la 13,666 la 13,766 astfel că a terminat pe poziţia a treia. Sabrina Maneca-Voinea a făcut şi ea contestaţie pentru nota primită (13,700), dar aceasta a fost respinsă.

Medalia de aur a fost cucerită de brazilianca Rebeca Andrade, notată cu 14,166, în timp ce argintul a revenit americancei Simone Biles (14,133).


În urma deciziei  TAS, Ana Maria Bărbosu încheie pe 3, cu 13,700, Sabrina Maneca-Voinea ocupă locul 4, cu 13,700, iar americanca Jordan Chiles va ocupa locul 5, cu 13,666.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mădălina Amăistroaie a revenit la „U” Cluj de la Jocurile Olimpice! Se pregătește pentru Campionatele Naționale de Tir cu Arcul Field.

Clujeanca Andrea Miklos la Jocurile Olimpice 2024! De la ce oră va avea loc semifinala probei de 400 metri?

Ultimele Stiri
abonare newsletter