Sport

Mădălina Amăistroaie a revenit la „U” Cluj de la Jocurile Olimpice! Se pregătește pentru Campionatele Naționale de Tir cu Arcul Field.

Mădălina Amăstroaie a revenit la „U” Cluj de la Jocurile Olimpice 2024 și se pregătește pentru Campionatele Naționale de Tir cu Arcul Field.

Mădălina Amăistroaie a revenit la „U” Cluj de la Jocurile Olimpice | Foto: u-cluj.ro Mădălina Amăistroaie a revenit la „U” Cluj de la Jocurile Olimpice | Foto: u-cluj.ro

 

 


 

Mădălina Amăstroaie a revenit la „U” Cluj de la Jocurile Olimpice 2024 și se pregătește pentru Campionatele Naționale de Tir cu Arcul Field. 


 

Mădălina Amăistroaie a participat la Jocurile Olimpice de la Paris, oprindu-se în optimele de finală ale competiției individuale de tir cu arcul. Românca a fost eliminată sâmbătă, 3 august, de sud-coreeana Nam Suhyeon cu scorul 2-6. 


Chiar dacă nu a adus acasă vreo medalie olimpică, Mădălina a reușit să aducă fericire și mândrie în sufletele românilor, calificându-se pe locul 9, o performanță extraordinară comparativ cu ediția din 2021 când s-a clasat pe locul 11. 

De asemenea, locul 9 este și cel mai bun rezultat al României la acest sport la Jocurile Olimpice. 


Acum, Mădălina Amăistroaie a revenit la Cluj de la Jocurile Olimpice și se pregătește pentru Campionatele Naționale de Tir cu Arcul Field, care vor avea loc in 16-18 august la Predeal. De asemenea, în luna septembrie sportiva va participa la Campionatele Mondiale de Tir cu Arcul Field din Canada.

„Sunt foarte mulțumită de rezultatul obținut, am multe de învățat din această experiență și am încredere că pe viitor voi obține un loc și mai bun.”, a declarat Mădălina Amăstroaie. 


Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Alți doi sportivi români și-au anunțat retragerea! Ionela și Marius Cozmiuc spun „la revedere” canotajului.

Victorie ULUITOARE a lui David Popovici! AUR în proba de 200 metri liber la Jocurile Olimpice de la Paris

Ultimele Stiri
abonare newsletter