Sport

Ioan Ovidiu Sabău, înaintea meciului cu Sepsi OSK: „Trebuie să arătăm mult curaj. Trebuie de fiecare dată să te reîncarci, să îți găsești motivația.”

FC Universitatea Cluj va avea un nou meci cu cei de la Sepsi OSK, luni, 19 august, pe stadionul Cluj Arena.

Ioan Ovidiu Sabău, înaintea meciului cu Sepsi OSK | Foto: fcucluj.ro Ioan Ovidiu Sabău, înaintea meciului cu Sepsi OSK | Foto: fcucluj.ro

 

 


FC Universitatea Cluj va avea un nou meci cu cei de la Sepsi OSK, luni, 19 august, pe stadionul Cluj Arena.

 


Înaintea meciului cu Sepsi OSK, Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul echipei „U”, a declarat că jucătorii echipei de la Cluj vor trebui să arate mult curaj pe teren şi să îşi găsească motivaţia. 

Antrenorul „U” Cluj a spus despre echipa Sepsi OSK că este una solidă din punct de vedere fizic. 


„Nu arată rău. Sunt o echipă tare, solidă, din punct de vedere fizic. Am văzut și jocurile cu Rapid și Craiova și e o echipă care vine sus, face pressing într-un 3-4-1-2, e agresivă, nu te lasă să joci. Sigur, are și multe slăbiciuni, ca orice echipă din campionat. Dar eu cred că trebuie să arătăm mai mult curaj. Aș vrea 60-70% din meciul cu Hermannstadt, dacă arătam așa ca dinamică, să jucăm foarte rapid, jucătorii fără minge să dea soluții jucătorului cu mingea, eu cred că îi putem pune în dificultate. Dacă vom fi greoi, lenți, atingem mingea de 4-5 ori, în duelurile unu contra unu cred că sunt mai puternici decât noi și nu este punctul nostru forte”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, într-o conferinţă de presă, înaintea meciului cu Sepsi OSK. 

Despre revenirea pe Cluj Arena și starea terenului

Ioan Ovidiu Sabău a explicat că terenul de pe Cluj Arena arată bine şi se fac eforturi ca la meci să arate mult mai bine, după ce în urmă cu o săptămână a avut loc festivalul Untold. 


„Se fac eforturi și arată bine. Chiar, surprinzător, terenul arată bine și se fac eforturi ca la ora jocului să arate mult mai bine. Am fost pe teren și se preocupă oamenii. Suporterii ne așteaptă, arătăm bine, suntem pe locul 3. Poate cel mai bun început, dar nu e suficient. Trebuie de fiecare dată să te reîncarci, să îți găsești motivația, emoția de care ai nevoie. Când intri în teren, să te transformi. Să știi că toată săptămâna te-ai pregătit pentru cele 95 de minute în care trebuie să fii dispus să faci sacrificii, să nu te mulțumești cu puțin", a declarat antrenorul de la Universitatea Cluj. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„Șepcile Roșii” revin acasă pentru un nou derby. „U” Cluj va juca cu Sepsi OSK pe 19 august.

„U” Cluj – Petrolul Ploieşti, 0-0. „Şepcile roşii” rămân neînvinse.

abonare newsletter