Sport

U-BT Cluj va juca mai multe amicale înaintea noului sezon. Unde vor avea loc partidele?

Echipa de baschet U-BT Cluj-Napoca va juca 4 meciuri amicale înainte de noul sezon competițional. Clujenii vor avea adversare echipe din România, Bosnia și Turcia.

U-BT Cluj va juca mai multe amicale înaintea noului sezon | Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook U-BT Cluj va juca mai multe amicale înaintea noului sezon | Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook

 

 


U-BT Cluj-Napoca va participa la mai multe meciuri de pregătire pentru noul sezon din Liga României și EuroCup. Cele patru stagii de pregătire vor avea loc atât în România, cât și în alte orașe din Europa.


Ce echipe vor întâlni „studenții”?

În prima etapă, jucătorii vor pleca la Brașov, unde se vor duela cu CSM Corona Brașov (30 august) și CSM Constanța (31 august). La începutul lunii septembrie, „studenții” se vor afla la Oradea, unde vor disputa meciuri amicale cu CSM CSU Oradea, Slask Wroclaw și Igokea Aleksandrovac. În etapa a treia, în data de 14 și 15 septembrie, jucătorii români vor juca în Bosnia și Herțegovina împotriva echipelor KK Bosna Sarajevo, Dinamo Sassari și BC Dubai. Ultimul meci de pregătire va avea loc în capitala Turciei, Istanbul, pe 18 septembrie, împotriva echipei Besiktas JK.


Articol scris de Alina Petric
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Continuă schimbările la U-BT Cluj. După 4 ani în „alb și negru”, David Lăpuște va evolua la o echipă din Timișoara.

Fanii U-BT Cluj în lacrimi! Andrija Stipanović părăsește echipa „studenților”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter