Sport

Fanii U-BT Cluj în lacrimi! Andrija Stipanović părăsește echipa „studenților”.

Fanii U-BT Cluj sunt în lacrimi, după ce au fost anunțați de plecarea lui Andrija Stipanović din echipa „studenților”.

Fanii U-BT Cluj în lacrimi! Andrija Stipanović părăsește echipa „studenților | Foto: U-BT Cluj - Facebook Fanii U-BT Cluj în lacrimi! Andrija Stipanović părăsește echipa „studenților | Foto: U-BT Cluj - Facebook

 

 


 

Momente mai puțin fericite pentru fanii U-BT Cluj, după ce au aflat că Andrija Stipanović a părăsit echipa „studenților”. 


 

Anunțul a fost făcut chiar de U-BT Cluj, postând un material video cu mai multe momente de excepție ale jucătorului, adăugând și mesajul „Până data viitoare”. 


Postarea a strâns sute de aprecieri, dar și zeci de comentarii de la fanii care îi urau jucătorului, cunoscut și ca „Stipe”, mult noroc pe viitor și care s-au arătat întristați de acest anunț. 

Unul dintre cele mai emoționante mesaje a fost chiar din partea lui Patrick Richard care i-a transmis coechipierului, dar și prietenului său „Frate pe viață! Am avut o călătorie lungă împreună, o să-mi fie dor de tine și de familie!”


Andrija Stipanović s-a născut pe 18 decembrie 1986 și este un jucător profesionist de baschet bosniac-herțegovin pentru U-BT Cluj-Napoca din Liga Națională Română. De asemenea, a reprezentat pe plan internațional echipa națională de baschet a Bosniei și Herțegovinei.

Stipanović a petrecut sezonul 2019-20 cu Cedevita Olimpija din Liga Slovenă, cu o medie de 6,1 puncte și 3,4 recuperări pe meci. Pe 26 iunie 2020 a semnat cu echipa Clujului. 


Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ultimul transfer al verii la U-BT Cluj. Deshawn Stephens, noul jucător al echipei.

Sasu Salin, căpitanul naționalei Finlandei, va juca la U-BT Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter