Sport

Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, înaintea partidei cu Pafos: „Trebuie să facem un joc perfect ca echipă”.

Meci dificil pentru CFR Cluj în play-off-ul Conference League, care va disputa joi, pe teren propriu, meciul cu Pafos. „Sunt jucători de clasă. Trebuie să facem un joc perfect”, spune antrenorul Dan Petrescu.

Dan Petrescu, înaintea partidei cu Pafos: „Avem șansa noastră”|Foto: CFR 1907 Official Dan Petrescu, înaintea partidei cu Pafos: „Avem șansa noastră”|Foto: CFR 1907 Official

 

 


CFR Cluj va primi, joi seară, vizita ciprioților de la Pafos, într-un meci din play-off-ul Europa League. 

În urma unei calificări spectaculoase în play-off, după victoria obținută împotriva celor de la Maccabi Petah Tikva (1-0), CFR Cluj se pregătește pentru un meci care poate ridica probleme „feroviarilor”. 


Potrivit antrenorului Dan Petrescu, jocul individual al jucătorilor de la Pafos este unul foarte bun, iar echipa este una valoroasă, motiv pentru care tehnicianul din Gruia vrea un „joc perfect” pentru a-și păstra șansele de victorie. 

„Ne dau fiori”

Pafos cred că e alt nivel față de Ballkani. Acești brazilieni, pe care băieții i-au văzut acum, ne dau fiori. Sunt jucători de clasă, în opinia mea. Au bani mulți, buget, patronul este foarte bogat. Au luat un director sportiv din Italia și sunt salarii de 500.000, 600.000, 800.000 de euro. Normal că ai pretenții!


Noi, în România, doar cu vorba. Vorbim, batem pe toată lumea... se spune că mă plâng. Nu mă plâng! Cu tot respectul, noi nu avem jucători în România cum are Pafos. Eu aș vrea să nu-i vedeți, să fie slabi, aș vrea să greșesc, dar o să vedeți jucătorii brazilieni din Cipru ce valoare au. Au câștigat 3-0 cu Omonia, o echipă foarte valoroasă. Campionatul din Cipru este cam la fel ca al României, poate chiar peste, pentru că se investește mult”, a explicat Dan Petrescu în conferinșa de presă. 

Dan Petrescu: „Avem șansa noastră”

Potrivit antrenorului Dan Petrescu, CFR Cluj trebuie să aibă un joc organizat și să dea totul pe teren pentru a obține o nouă victorie. 


„Trebuie să facem un joc perfect ca echipă. Nu trebuie să cedăm, nu trebuie să ne gândim că nu avem șanse. Au mai fost meciuri ale mele la CFR Cluj în cupele europene în care n-am avut șanse - cu Sevilla, cu Lazio, cu Rennes, cu Celtic, cu Slavia. Foarte, foarte multe, dar am ieșit învingători. Trebuie să regăsim acel spirit. Individual ei sunt mai buni, asta e clar, inclusiv jucătorii noștri au văzut asta, dar ca echipă trebuie să fim mai buni decât ei. Cu spirit și un joc colectiv bun, organizat avem șansa noastră”, a mai declarat Dan Petrescu.

Meciul tur CFR Cluj-Pafos se va disputa în Gruia, joi, 22 august, de la ora 20:30.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu, despre victoria CFR Cluj cu Maccabi Petah Tikva: „Au jucat toți pentru echipă”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter